Kuva: AOP

Kuusi vuoden 2020 megatrendiä, jotka ovat ajankohtaisia myös keväällä

30.12.2020 10:15 - Henna Koste

Hihoissa ja kauluksissa saa olla nyt volyymia.

Vaikka vuosi vaihtuu, eivät trendit mene onneksi aivan uusiksi. Monet tänä vuonna hitiksi muodostuneet vaatteet näyttävät ajankohtaisilta myös tulevana keväänä. Trendivaatteiden suosion syitä selittää muun muassa niiden monikäyttöisyys. Poimimme kuusi trendivaatetta, joita ei kannata ihan heti laittaa kiertoon. 

Isot kaulukset

Klassinen kauluspaita on saanut tänä vuonna twistiä näyttävän isoista kauluksista. Suloiset huomiokaulukset näkyvät myös tulevan kevään muodissa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Huivit

Silkkihuivit ovat olleet pääroolissa monen tyylikonkarin asukokonaisuudessa. Myös ensi keväänä huivit ovat ajankohtaisia, mutta niiden solmimisessa palataan takavuosien nostalgisiin tyyleihin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Rintaliivitopit

Muotiviikoilla nähtiin paljon pikkuruisia toppeja, jotka näyttävät hyvältä etenkin korkeavyötäröisten alaosien parina. Ennakkoluuloton pukee rintsikkatopin myös paidan päälle. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Neuleliivi 

Vuoden 2020 yllättäjä neuleliivi pitää pintansa myös tulevalla kaudella. Aluksi hankalaksi mielletystä liivistä on tullut muotiväen suosikkivaate, joka toimii paitsi klassisen kauluspaidan parina myös esimerkiksi mekon päällä. 

Louis Vuitton. (kuva: AOP)

Housupuku

Housupuku oli vuoden 2020 suurin hitti. Käytännöllinen trendi jatkaa matkaansa myös alkavaan vuoteen. Housupuku saa nyt olla entistäkin väljempi - vaikka emme tienneet sen olevan edes mahdollista. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Isot hihat

Muhkeat hihat näkyvät vahvasti myös vuoden 2021 muodissa. Niitä nähdään myös kotimaisten merkkien, kuten Kaikon ja Marimekon kevätmallistoissa. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Maailman muodikkain pukeutuja? 12 Bella Hadidin näyttävintä asua tältä vuodelta

Kilpailut

Uusimmat