Kuva: Shutterstock

Meikkituote, jolla saat hetkessä kasvoille eloisuutta - täydellinen korona-ajan etäpalavereihin

02.02.2021 16:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jo pelkkä poskipuna saattaa tehdä ihmeitä ulkomuodolle ja omalle fiilikselle.

Korona-aika on pakottanut monet meistä kotiin. Työt hoidetaan etänä, jos mahdollista, ja lomamatkat ja muut ystäväpiirin tapaamisen on tyhjennetty kalenterista.

Moni onkin jättänyt meikkaamisen korona-aikana. Syy on helppo ymmärtää. Kun kotona viettää suurimman osan päivästä, ei välttämättä koe tarpeelliseksi ehostaa kasvojaan. Glamour-lehden muotitoimittaja kuitenkin vinkkaa niksistä, joka piristää niin mielen kuin kasvot hetkessä.

Bella Cacciatoren mukaan hän on ottanut voidemaisen poskipunan arkikäyttöön. Sen avulla kasvoille saa hetkessä eloisuutta esimerkiksi ennen etäpalaveria. Nestemäinen poskipuna levittyy kauniisti myös talven kuivattamalle iholle ja on siksi puuterimaista parempi vaihtoehto.

Tämän lisäksi sillä voi luoda nopeasti poskipäiden hehkun lisäksi väri huuliin ja luomiin. Monikäyttöinen ja näppärä tuote siis.

Muutamaan esimerkkituotteeseen voit tutustua alta.

Korennon arktisten marjojen sisältämillä vitamiineilla ja antioksidanteilla rikastettu nestemäinen ihoa hoitava seerumiposkipuna saa kasvosi sädehtimään jo yhdellä pisaralla ja se sopii kaikille ihotyypeille. 

Hintasuositus: 35 e

(kuva: Valmistaja)

Lumenen poskipunapisarat antavat iholle tervettä hehkua. Kerrostettava koostumus sisältää pohjoista lähdevettä, antioksidanttipitoista lakkaa ja valoa heijastavia pigmenttejä.

Suositushinta: 29,90 e

(kuva: Lumene)

Zuii Organic Flora Lip and Cheek Crème on upea, täyteläisen voidemainen poskipuna ja huulipuna samassa pakkauksessa.

Hintasuositus: 34,95 e

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: Löydä itsellesi täydellisen sävyinen poskipuna - katso suuhusi!

Lue myös: Tunnistatko milloin meikkituotteesi ovat pilalla? Listasimme selkeät merkit

Lähde: Glamour

Uusimmat