Kuva: AOP/Valmistajat

Kevään ihanimmat muotihankinnat - kahdeksan löytöä, joilla ratkot asukriisit

31.03.2021 08:45 - Henna Koste

Herkullinen kevätmuoti on täällä!

Kevätmuoti näyttää ihanan monipuoliselta ja saa haaveilemaan lakaistuista kaduista ja aurinkoisista keleistä. Ennen kaikkea pukeutumiseen panostajatkin toki odottavat, että saisimme taas liikkua normaalisti. Monikäyttöiset muotihankinnat palvelevat kuitenkin vuodenajasta toiseen. 

Kauden trendeissä näkyy sekoitus nostalgiaa ja uusia muotikujeita. Vaatekaapin klassikot, minihame ja farkut pitävät pintansa ja ovat yhdisteltävissä moniin erilaisiin tyyleihin. Poimimme muotimerkkien kevätmallistoista kahdeksan ihanaa hankintaa, joilla keräät katseet ja  tyylipisteet.

Mätsäävä maski

Kevään tärkein asuste! Koska kasvomaski on välttämätön, miksei se mätsäisi asukokonaisuuteen? Punaisen Norsun Country-kasvomaski sopii täydellisesti trendikkään ruskeaan lookiin. 18,90 e, Weecos.

(kuva: Valmistaja)

Monikäyttöinen huivi

Kaunis huivi piilottaa huonon hiuspäivän ja näyttää aina hyvältä kaulassa. Huivi toimii myös monessa kampauksessa, esimerkiksi perusponnarin ympärille sidottuna. 29 e, & Other Stories.

(kuva: Valmistaja)

Söpö laukku

Kauden ihanimmassa laukussa yhdistyy suloisuus, tekstuuri ja pieni koko. 39 e, Cos.

(kuva: Valmistaja)

Luottolinssit

Näihin voit aina luottaa aurinkolasit ja huulipuna! Perhosmalliset aurinkolasit antavat hetkessä fiinin ilmeen. 15,99 e, Cailap.

(kuva: Valmistaja)

Pastellista pellavaa

Mikä toisikaan tehokkaammin kevätfiiliksen kuin pastellinen pellavavaate? Niinpä, ei mikään. Suomessa valmistettu pellavapaita 159 e, Nouki. 

(kuva: Valmistaja)

Leveät farkut

Trendikkäimmässä farkkumallissa on nyt leveät lahkeet. Tommy Jeansin vaaleat farkut ovat täydelliset kesään. 119 e, Tommy Jeans.

(kuva: Valmistaja)

Tyylikäs toppi

Istuva pikkutoppi on kauden käytännöllisin vaate. Se näyttää nyt supertrendikkäältä kauluspaidan päällä. Kesällä se näyttää hyvältä, noh - toppina. 14,99 e, H&M. 

(kuva: Valmistaja)

Minihame

Trendikkäin hameen mitta on tänä keväänä mini. Tämän hameen juju tuo asuun kiinnostavaa kontrastia ja näyttää ihanalta perusneuleen parina. 25 e, Monki. 

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: Rihannan farkkulookit osuvat aina napakymppiin - ota tähden kikka käyttöön, jos uskallat

Lue myös: 7 suomalaista muotibrändiä, joista haluat kuulla - lappeenrantalaismerkki noteerattu Voguessakin

Kilpailut

Uusimmat