Kuva: AOP

Seksikäs housutrendi palasi 20 vuoden jälkeen - nyt Kim Kardashianin tavaramerkki, aiemmin Shakiran

07.04.2021 21:15 - Henna Koste

Kim Kardashian tietää, että nyörit ja matala vyötärö ovat taas se juttu housumuodissa.

2000-luvun trendit ovat tehneet paluun ysärimuodin vanavedessä, vaikka luulimme, ettei niitä voisi tulla ikävä. Muun muassa 2000-luvun alussa villinneet rohkeat silmänrajaukset ovat taas ajankohtaiset. Takavuosina ne olivat esimerkiksi Avril Lavignen ja Lindsay Lohanin tavaramerkki. 

Supertähti Kim Kardashian, 40, on yksi tämän hetken tärkeimmistä tyylivaikuttajista. Instagramissa Kardashianin elämää seuraa yli 213 miljoonaa ihmistä. Tähti tunnetaan vaikuttavana pukeutujana. Viime aikoina Kardashian on luottanut etenkin näyttäviin housuihin. Naisen housutyyleissä on näkynyt vahvasti 2000-luvun vaikutteet, kuten hapsut, nyörit ja paljetit.

Kardashianin lookit tuovat mieleen 2000-luvun alussa supersuosioon ponnahtaneen Shakiran, 44, tyylinäytteet. Suosikkilaulajan tyyliin ovat kuuluneet vuosi toisensa jälkeen vahvasti niitit, hapsut ja nahkaiset yksityiskohdat. Nollarimuodin kultakaudella Shakira nähtiin usein lantiomallisissa farkuissa, jotka kiinnitettiin edestä nyörein. 

2000-luvun housumuodista riittää ammennettavaa, sen todistaa Kim Kardashian. Katso, miltä trendi näyttää 20 vuoden tauon jälkeen. 

Kim Kardashian

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Shakira

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Viisi kevään trendikkäintä takkimallia - katso asuideat ja shoppailuvinkit

Lue myös: Todellinen muotihitti! Anna Puu luottaa samaan tyyliin kuin Beyoncé ja Kylie Jenner

Kilpailut

Uusimmat