Kuva: AOP

Viisi ihanaa tapaa pukea nahkahousut - inspiroidu tähtien erilaisista lookeista

13.04.2021 12:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Muun muassa Megan Fox ja Kendall Jenner viihtyvät nyt nahkahousuissa.

Farkut ovat aina ajankohtainen valinta, kun asukriisi meinaa puskea päälle. Kerroimme hiljattain laulajatähti Rihannan inspiroivasta farkkutyylistä, jonka voit ottaa haltuusi, jos rohkenet. Parissa vuodessa nahkahousut ovat nousseet taas suureen suosioon ja niitä on nähty paljon muotivaikuttajien jaloissa. 

On aika karistaa nahkahousuista pinttynyt rokkarileima. On selvää, että nahkapöksyt tuovat tyyliin hetkessä ripauksen rock-henkeä, mutta ne taipuvat myös loistavasti monenlaisiin asukokonaisuuksiin. Laadukkaat nahkahousut kestävät käytössä vuosia eli voit käsillä olevan kultakauden jälkeen laittaa ne kaappiin odottamaan seuraavaa nahkahousujen paluuta. 

Katso, kuinka tähdet ovat yhdistäneet trendihousut tyyliinsä. 

Kendall Jenner

Malli Kendall Jenner puki kuumat nahkahousut kesäiseen tyyliin. Tuubitoppi ja pikkulaukku henkivät nollarimuotia - aivan, kuten nahkahousutkin. 

(kuva: AOP)

Nicole Williams

WAGS-tv-sarjan Nicole Williams yhdisti nahkahousut nättävästi trendikkääseen rintaliivitoppiin. Skarppi bleiseri toi asukokonaisuuteen kontrastia. 

(kuva: AOP)

Kelly Brook

Vau! Malli Kelly Brook yhdisti kiiltäväpintaiset housut nahkasaappaisiin. Turvaneule ja ruututakki antavat vastapainoa sähäkälle alaosalle. 

(kuva: AOP)

Nicky Hilton

Nicky Hiltonin simppeli asukokonaisuus on napakymppi. Beige pörrötakki ja sävy sävyyn valitut tennarit tekevät nahkahousuista ehkäpä sinulle helpommin lähestyttävät.

(kuva: AOP)

Megan Fox 

Megan Fox yhdisti nahkahousut klassiseen bleiseriin, ja lopputulos oli upea. Kokomusta asu ei näytä lainkaan tylsältä, etenkään, kun siinä riittää erilaisia materiaaleja ja kiinnostavia leikkauksia. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Miltä näyttää tämän vuoden trendikkäin laukku? Uusia hittilaukkuja yhdistää yksi asia

Lue myös: Look, jonka haluat kopioida! Jessica Alban ihana työasu on samaan aikaan trendikäs ja mukava

Lue myös: Viisi kevään trendikkäintä takkimallia - katso asuideat ja shoppailuvinkit

Kilpailut

Uusimmat