Kuva: AOP

Miltä näyttää tämän vuoden trendikkäin laukku? Uusia hittilaukkuja yhdistää yksi asia

11.04.2021 17:15 - Henna Koste

Muotiväki himoitsee nyt muhkeita muotoja.

Monia käsilaukkuja voi edelleen kutsua hyvällä syyllä statussymboleiksi. Vuosien varrelle on mahtunut lukuisia hittilaukkuja, joista osasta on tullut todellisia klassikoita. Viime vuosina ikoniset muotitalot ovat saaneet haastajia, kun muotiväki on löytänyt uusia suosikkimerkkejä.

Yksi näistä on italialainen Bottega Veneta, jonka juuret johtavat aina 1960-luvulle asti. Viime vuosina muotitalon mallistoihin on mahtunut monia laukkuja, joista on tullut todellisia hittejä. Muun muassa clutch-mallinen Pouch-laukku on ollut monien tyylikonkareiden, kuten Rosie Huntington-Whiteleyn ja Hailey Bieberin suosiossa. 

Tällä hetkellä muotimaailmassa rakastetaan laukkumallia, joka on nimetty osuvasti pillow bagiksi. Tyynymäisen pehmeät ja muhkeat muodot, toppaukset ja tikkaukset näkyvät nyt muotiväen suosikkiveskoissa. Laukku saa näyttää juuri niin pehmeältä, että sille voisi painaa päänsä. Etenkin edellä mainitun Bottega Venetan, Maison Margielan sekä Marc Jacobsin tyynymäiset laukut nousevat suosikkilistan kärkeen, kun katsomme muotivaikuttajien tyylejä viime ajoilta. 

Bottega Veneta

Tällä hetkellä Bottega Venetan The Chain Cassette Bag -malli on suuressa suosiossa. Hintaa luksuslaukulla on reilut 3500 euroa. 

Vanessa Hudgens luottaa hittilaukkuun arkimenoissaan. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Olivia Culpo yhdisti laukun kokovalkoiseen asuun. (kuva: AOP)

Maison Margiela

Maison Margiela on osunut omintakeisella tyylillään kultasuoneen lukuisia kertoja. Muutama vuosi sitten hitiksi nousivat muun muassa kamelinvarvas-kengät. Ranskalaisen muotitalon tyynymäisestä Glam Slam -laukusta riittää myös variaatioita jättimäisestä clutch-mallista pikkuiseen olkalaukkuun. Niitä yhdistävät muhkeat muodot.

Marc Jacobs

Marc Jacobs on ottanut laukkutrendin myös haltuun omalla Pillow bag -mallillaan, josta riittää myöskin värivaihtoja. 

Lue myös: Takavuosien megarohkea housumuoti palaa - mallia näyttävät Bella Hadid ja Emily Ratajkowski

Lue myös: Viisi kevään trendikkäintä takkimallia - katso asuideat ja shoppailuvinkit

Lähde: InStyle

Kilpailut

Uusimmat