Kuva: AOP

Trendit palaavat aina! Paljonpuhuva kuvapari Versacen vuoden 1991 ja 2021 mallistoista todistaa

05.05.2021 13:15 - Henna Koste

30 vuotta sitten italialaisen muotitalon mallisto näytti hyvinkin samanlaiselta kuin tulevana syksynä.

1990-luvun muodista on riittänyt paljon annettevaa, mutta tällä kaudella näkyvät vahvasti etenkin 2000-luvun taitteen villitykset lantiofarkkuineen ja clutch-laukkuineen. Muodin kiertokulku on selkeä. Instagramin Sapphire Beauty -tilillä julkaistiin hauska kuvapari, joka osoittaa tämän. 

Kuvassa näkyy Versacen tulevan syksyn mallistoa sekä syksyn 1991 mallistoa. Inspiraation lähde on ilmeinen. Tulevalla kaudella italialaisen muotitalon mallistossa nähdään kirkkaita värejä ja lyhyitä kellohelmoja. Punainen, pinkki ja keltainen loistavat väripaletissa, jota musta ryhdittää. Myös sydän-pääntie on jälleen pinnalla. Aivan, kuten myös ysärillä. 

Versacen syysmalliston esittelivät tänä vuonna huippumallit, kuten Bella Hadid ja Irina Shayk. Muotitalo panosti malleihin myös 30 vuotta sitten, jolloin näytöslavalla nähtiin aikakauden kovimmat nimet. 

Syksy 2021

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Syksy 1991

Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell ja Christy Turlington. (kuva: AOP)

Kerroimme hiljattain, kuinka Versacen uuden laukkumalliston kuvat herättivät keskustelua sosiaalisessa mediassa. Muotitalon uutuuslaukkujen kampanjakuvat eivät miellyttäneet eläinten ystäviä. Lue lisää täältä

Lue myös: Viisi yllättävää vaateyhdistelmää, jotka toimivat pomminvarmasti - mikä on suosikkisi?

Kilpailut

Uusimmat