Kuva: AOP

Vanessa Hudgensin tyylin kruunaa kauden trendielementti - asu, jossa on ripaus 70-luvun nostalgiaa

17.05.2021 20:15 - Emmi Moilanen

Tyylin viimeistelee tämän hetken trendikkäimmät aurinkolasit, jotka tuovat lookiin ripauksen nostalgiaa 1970 luvulta.

Näyttelijä Vanessa Hudgens tunnetaan uransa lisäksi myös kokeilevasta tyylistään, sillä nainen ottaa haltuun ennakkoluulottomasti muotimaailmaan uusimmat tuulahdukset. Hiljattain Hudgens poseerasi minimekkolookissa, joka keräsi someväeltä pisteet kotiin välittömästi.

Tälläkin kertaa Hudgensin asu on kääntänyt fanien katseet, sillä näyttelijä poseeraa tuoreilla Instagram-kuvillaan lookissa, jossa kesäkauden trendielementti pääsee oikeuksiinsa. Hudgens on valinnut ylleen toppimaisen yläosan, jonka särmikkäistä olkapäistä laskeutuvat metalliset yksityiskohdat runsaine hapsuineen. Hapsut ovat hiljattain olleet supertähtien suosiossa ja muun muassa artisti Selena Gomez poseerasi lookissa, jonka yksityiskohtana niin ikään toimivat näyttävät hapsut.

Näyttävä yläosa on saanut kaverikseen muutoin simppelit vaatekappaleet; mustat kangashousut ja paksupohjaiset maiharit. Juttu jatkuu kuvan alla.

Myös Hudgensin aurinkolasivalinta on tämän hetken kuumimpien trendien mukainen ja nyt suosiossa ovatkin lasit, jotka henkivät ripauksen 1970-lukua.

Lue myös: Vanessa Hudgensin minimekkolook sai someväeltä täyden kympin: "En pääse yli tästä"

Lue myös: Helppo kikka piristää kokomustan asun hetkessä - stailaa look Vanessa Hudgensin tapaan

Lue myös: Kesän uimapukumuodissa on juju, johon useat julkkisnaiset ovat jo hurahtaneet - hitti vai huti?

Kilpailut

Uusimmat