Kuva: AOP

Tähdet rakastuivat varvassandaaleihin - arvaisitko kummat kengät ovat 640 euroa kalliimmat?

21.05.2021 14:15 - Henna Koste

Ashley Olsen ei säästellyt sandaaliostoksilla.

Varvassandaalit eli flip flopit ovat palanneet takaisin muotiin. Ortopedeiltä kengät eivät koskaan ole saaneet siunaustaan, mutta tyylivaikuttajilta kyllä. Vaikka kenkien mukavuudesta voi olla montaa mieltä, muotigurut ovat osoittaneet viime aikoina varvassandaalien taipuvan monenlaisiin tyyleihin. 

Uusista varvastossuista haaveileva pitää varmasti kenkähankintaansa budjettiostoksena, mutta muoti-ikoni Ashley Olsen todistaa, että kenkämalliin voi upottaa sievoisia summia. Olsen kuvattiin hiljattain suureen suosioon nousseen The Row -brändin varvassandaaleissa, joiden hinta on noin 670 euroa. Minimalistiset sandalaalit ovat nahkaremmeineen toki luksusmalli rantatossuista.

Muun muassa malli Alessandra Ambrosio luottaa usein tyylissään huomattavasti lompakkoystävällisempään malliin. Pitkät perinteet omaaman Havaianasin sandaalit ovat tuttuja myös Suomessa. Hintaa tossuilla on noin 30 euroa. 

Hintalappua katsomatta, molempien tähtien sandaaleilla keräät takuulla tyylipisteet (mutta toivottavasti et rakkoja) tänä kesänä. 

Ashley Olsen

Alessandra Ambrosio

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)


Lue myös: Neuletakkitrendin voi ottaa haltuun hillitysti tai todella rohkeasti - katso tähtien esimerkit

Lue myös: Krista Siegfridsin minimekossa on kaikki kohdallaan - maailmantähdet luottavat samaan väritrendiin

Kilpailut

Uusimmat