Rose löysi Abban levyn 5 vuotta sitten ja muutti täysin tyylinsä - upeat lookit kuin suoraan 70-luvulta

31.05.2021 19:45 - Iiro Myllymäki

Rose Van Rijn on hurahtanut 1970-luvun tyyliin ja on kerryttänyt itselleen suuren seuraajakunnan somessa.

Jotkut inspiroituvat tuoreimpien trendien sijaan menneiden vuosikymmenien tyylistä. Yksi heistä on Rose Van Rijn, jota on ulkonäkönsä puolesta aiemmin verrattu muun muassa prinsessa Dianaan.

Hollantilainen nainen rakastaa 1970-lukulaista tyyliä, ja hänen Instagram- ja TikTok-tilinsä ovatkin täynnä toinen toistaan ihanampia lookeja, jotka henkivät kyseistä vuosikymmentä.

Rose kertoo Bored Panda -sivustolle, mistä hänen tyylimuutoksensa sai alkunsa.

- Kaikki alkoi, kun löysin Abban levyn noin viisi vuotta sitten. Rakastuin heidän musiikkiinsa ja löysin myös muita 1970-luvun bändejä, kuten Bee Geesin, ja myös Olivia Newton-Johnin. Kun näin, miten he pukeutuivat ja laittoivat hiuksensa, tiesin haluavani näyttää siltä joka ikinen päivä, Rose kertoo.

Näin hän tekikin. Rose Van Rijniä seuraa TikTokissa yli 520 000 ihmistä, ja Instagramissakin seuraajia on yli 80 000. Alta näet vielä lisää videoita ja kuvia, joista kelpaa inspiroitua, jos 1960- ja 1970-lukujen tyylin toisintaminen kiinnostaa.

@70srose

Some dreamy 70s outfits I'll be wearing this spring/summer?? Which one's your favourite?? ##70s ##1970s ##retro ##vintage ##retrostyle ##vintagestyle

♬ Yes Sir, I Can Boogie - Baccara
@70srose

Here are some photos of my 70s cottagecore shoot I did today?? ##70s ##1970s ##cottagecore ##fairycore ##vintage ##retro

♬ Calypso - John Denver

Lue myös: Suomalaissukuisen huippumallin asu huokuu 70-lukua rintaliivien puuttumista myöden - katso kuvat

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat