Kuva: Lidl

Muistatko 15 euron Lidl-lenkkarit, joita kaupattiin jopa 400 eurolla? Nyt myyntiin tulee Makian halpishuppari

16.06.2021 16:45 - Henna Koste

Lidlin ja Makian yhteistyö alkaa värikkäästi.

Viime keväänä trendikenkiin pääsi kiinni pikkurahalla. Lidl lanseerasi mainoslenkkarit, jotka maksoivat 15 euroa. Popot myyntiin loppuun hetkessä, ja pian niitä kaupiteltiinkin netissä jopa 400 euron hintaan. Helsingin uutiset kertoo tuoreessa jutussaan, että Lidl-lenkkareita on edelleen myynnissä esimerkiksi Tori.fi:ssä. Hinnat ovat nyt huomattavasti maltillisemmat ja yleisin hintapyyntö onkin 25 euron paikkeilla. 

Torstaina 17. kesäkuuta Lidl jatkaa katumuotilinjallaan, kun ketjujätti lanseeraa hupparin suomalaisbrändi Makian kanssa. Lidl kertoi aloittavansa yhteistyön Makian kanssa noin kuukausi sitten. Uutuushupparia myydään ainoastaan Lidl-myymälöissä. Hupparin lisäksi myyntiin tulee samaa tyyliä edustava koiranpeite. 

- Huppari on lajiriippumaton, mutta sen kantaja on leikkimielisesti osa Lidlin joukkuetta. Lisäksi huppari on Makian tuotteeksi halpa, kertoo Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.

Hintaa hupparilla on 49,99 euroa. Tuotteiden myynnistä lahjoitetaan 10 prosenttia suoraan Jääkiekkoliiton alaiselle rahastolle Finkey Foundationille, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jääkiekkoharrastusta.

(kuva: Lidl)

Lue myös: Pukeuduin viikon markettivaatteisiin - enkä ole koskaan saanut yhtä paljon kehuja, katso kuvat

Lue myös: Makia lopettaa yhteistyön Kärkkäisen kanssa arvokiistan vuoksi - Juha Kärkkäinen: "Ei kommentoitavaa"

Kilpailut

Uusimmat