Kuva: AOP

Housumuodissa tapahtuu: Jennifer Lopezin killerikorot saivat täydellisen parin yllättävästä housumallista

26.07.2021 18:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Lantiofarkut saavat haastajan.

Housumuodissa on nähty monenlaista, mutta viime vuosina muotiväki on suosinut etenkin leveitä lahkeita. Sen tiedämme, että farkkuihin voimme luottaa aina. Tänä vuonna kuitenkin 2000-luvun alusta tutut matalat vyötäröleikkaukset ovat tehneet näyttävän paluun. Muun muassa Bella Hadid ja Emily Ratajkowski ovat ottaneet jälleen nollarimuodin hittimallin omikseen. 

Myös laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez on viihtynyt lantiohousuissa viime aikoina. Viime viikolla 52 vuotta täyttänyt tähti näytti kuitenkin syntymäpäiväviikonloppunaan täydellisen vaihtoehdon ja vastakohdan nollarivillitykselle. Lopezin leveälahkeisten housujen vyötärö nousi korkealle, rintojen alle. Klassinen asukokonaisuus syntyi yhdiställä mustat housut valkoiseen yläosaan ja valitsemalla megakorkeat korot. Tähden asu toimii täydellisesti niin bisnestapaamisissa kuin juhlissakin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Korkeavyötäröiset alaosat näkyvät jälleen entistä enemmän muodissa. Niihin ovat hurahtaneet viime aikoina monet muutkin tähdet. 

Kate Beckinsale

(kuva: AOP)

Sarah Jessica Parker

Parker ja Cynthia Nixon And Just Like That -sarjan kuvauksissa (kuva: AOP)

Lue myös: Pukeuduin viikon pelkästään Suomi-muotiin - kaikki asut miellyttivät silmääni, mutta opin jotain paljon tärkeämpää

Lue myös: Jennifer Lopez julkaisi syntymäpäivänään kuvan, jota kaikki ovat odottaneet - "Näytät todella onnelliselta"

Kilpailut

Uusimmat