Kuva: AOP

Onko tässä seuraava suuri pukeutumistrendi? Kourtney Kardashianin asun villi yksityiskohta hurmaa

07.09.2021 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Myös Kardashianin sisko Kylie Jenner on poseerannut samaisessa asusteessa.

Kourtney Kardashian, 42, on viime aikoina esitellyt kasapäin ihastuttavia asuja, joissa on nähty toinen toistaan hurmaavampia yksityiskohtia. Hiljattain kerroimme siitä, kuinka Kardashian antoi asussaan korsetille uuden käyttötarkoituksen. Tuon jutun löydät täältä.

Tällä kertaa Kardashian on esitellyt Instagram-tilillään toisenlaista korsettityyliä, jossa nähdään myös mielenkiintoinen yksityiskohta. Julkaistuissa kuvissa Kardashinin yllä nähdään punainen korsetti, jonka seuraksi hän on valinnut mustat irtohihat. Look on seksikäs, erilainen ja huomiota herättävä. 

Kardashian ei tosin ole perheensä ainoa, joka viime aikoina on nähty kyseisessä lookissa. Hänen pikkusiskonsa Kylie Jenner poseerasi nimittäin hiljattain mainoskuvissa rintaliiveissä ja irtohihoissa. Tuon lookin näet täältä

Viimeaikaisten kuvien perusteella voidaan olettaa, että esimerkiksi pyöräilyasusteena tutuksi tullut irtohihatrendi on tulevana talvena yksi trenditietoisen pukeutujan luottoasusteista.

Mitä mieltä sinä olet, onko look hitti vai huti? Kuvan Kardashianin asusta näet alta. Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä

Lue myös: Yllättävä takkimalli näkyy tänä syksynä kaikkialla - onko look sinusta hitti vai huti?

Lue myös: Nakumekot ovat täällä taas - kolme erilaista toteutusta rohkeasta tyylistä

Kilpailut

Uusimmat