Kuva: AOP

Meshin aika ei ole ohi - tähdet esittelevät nyt kilpaa läpikuultavia tyylejä, joihin voit vain ihastua

24.11.2021 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Mesh villitsi muutama vuosi sitten.

Muutama vuosi taaksepäin kaikki pukeutuivat johonkin läpikuultavaan. Nyt mesh-kangas on viettänyt jonkin aikaa hiljaiseloa, kunnes julkisuuden henkilöt ovat viime aikoina marssittaneet sen takaisin punaisille matoille. 

Muun muassa näyttelijä Elle Fanning, 23, on edustanut tähdittämänsä sarjan The Great lehdistötilaisuudessa iltapuvussa, joka on lähes kokonaan mustaa meshiä. Meshiä näkee usein yläosissa, mutta se toimii erityisen hyvin myös helmassa, sillä se laskeutuu hyvin kauniisti. Läpikuultava kangas kaipaa alleen vain mustat alusvaatteet ja asu on valmis.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös muusikko Olivia Rodrigo, 18, on tahollaan esitellyt mesh-iltapukua, joka kuultaa läpi hieman hillitymmin kuin Fanningin. Rogrigo kuitenkin näyttää asuvalinnallaan, että mesh ei suinkaan sulje pois kimaltavia paljetteja. Kahdesta juhlasuosikista ei siis tarvitse valita vain yhtä, kun voi saada molemmat. Meshin ei myöskään tarvitse olla mustaa varastaakseen huomion, vaan esimerkiksi Rodrigon tapauksessa vaalea siniliila ajaa saman asian.

(kuva: AOP)

Lue myös: Nakupaitatrendi, johon tähdet ihastuivat - povataan ensi vuoden suurinta hittiä

Lue myös: Cara Delevingnen biletyyli on vertaansa vailla - inspiroidu räväkästä lookista

Lähteet: Harper's Bazaar, Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat