Kuva: AOP

Seitsemän hamelookia, joihin et voi olla ihastumatta - toimivat täydellisesti Suomen talvisäässä

28.11.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Hameita ei tarvitse unohtaa kaapin perälle myöskään talvella.

Pakkanen paukkuu ja lunta sataa. Ilma on kolea, eikä ensimmäisenä ehkä tule mieleen sujauttaa ylle hametta kotoa poistuessaan.

On kuitenkin hyvä muistaa, että yllättävän monenlaisia hamelookeja saa loihdittua myös kylmille keleille sopiviksi. Riittää että valitsee alle tarpeeksi lämpimät sukkahousut sekä kengät, jotka suojaavat ainakin nilkkoja.

Who What Wear -julkaisu koko sivuilleen seitsemän ihastuttavaa hameasua, joista kelpaa inspiroitua myös täällä Suomessa. 

Pääset katsomaan esimerkkilookit alta. 

Pitkä rento neulepaita ja midimittainen hame ovat täydellinen kombo. Kun mukaan yhdistää vielä sukkahousut sekä maiharit tai nilkkurit, on look valmis Suomen talvisäähän. 

Aina tyylikäs vekkihame on varma valinta. Sen voi yhdistää niin neuleen, hupparin kuin t-paidankin kanssa. Yllättävän toimivan yhdistelmän saa myös aikaan pitkän flanellipaidan ja vyön yhdistelmällä. Vai mitä mieltä olet?

Kerrostaminen on loistava tapa pysyä lämpimänä syksyn ja talven koleissa keleissä. Kauluspaita ja neule ovat täydellinen yhdistelmä ja ne toimivat todella hyvin esimerkiksi lyhyen nahkahameen kanssa. Kun mukaan lisää vielä mustat tai värilliset sukkahousut, on talvilook täydellinen. 

Bleiseri on hankinta, joka kannattaa aina. Se toimii monenlaisessa lookissa ja on muunneltavissa esimerkiksi vöitä hyödyntämällä. Yhdistä jakku, vyö ja pitkä hame sekä nilkkurit ja tyylikäs toimistolook on valmis. 

Yli polven ulottuvat saappaat ovat tänä talvena erityisen trendikkäät. Yhdistä ne a-linjaiseen hameeseen ja neulepaitaan ja näyttävä look on valmis. 

Tennishame oli viime kesän suosikki. Onneksi siitä ei tarvitse luopua myöskään talvikeleillä, riittää että sujauttaa kaveriksi sukkahousut ja saappaat. Yläosaksi käy hyvin esimerkiksi rento college tai suloinen neule.

Leikkisät sukkahousut ovat oiva tapa tuoda asuun pientä piristystä. Valitse värikkäät tai vaikka pallokuosilla varustetut sukkahousut hameen kaveriksi. 

Lue myös: Scarlett Johanssonin housupuvun hauska yksityiskohta paljasti selän tatuoinnin - katso

Lue myös: BB-Jelena: Luin Tuntemattoman sotilaan päästäkseni koulusta!

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat