Kuva: AOP

Lil Nas X pukeutui päähineeseen ja hameeseen, jotka näyttävät hiuksista tehdyiltä - suunnittelija ylistää

29.08.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Rap-artistin tyyli saa kiitosta Balmainin muotisuunnittelijalta, jonka mukaan Lil Nas X toimii inspiraationa tuleville sukupolville.

Rap-artisti Lil Nas X:n, 23, pukeutumiseen on kiinnitetty mediassa runsaasti huomiota kuluneen vuoden aikana. Viimeisin artistin katseenkääntäjä oli hänen sunnuntaina 28. elokuuta järjestetyssä MTV Music Awardsissa pitämänsä asu.

Artisti näyttäytyi gaalan punaisella matolla mustassa asussa, johon kuuluivat mustat, korkeavyötäröiset housut sekä suuri päähine. Lisäksi asuun kuului vannehame, jonka materiaali muistutti hiuksia.

- Se on painava ja se on Harris Reedia, artisti kertoo viitaten muotisuunnittelijana tunnettuun Reediin.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata jotain tuttua artistin päähineessä. Huippumallina ja muusikko David Bowien vaimona tunnettu Iman pukeutui vuonna 2021 järjestetyssä Met-gaalassa samanlaiseen päähineeseen. Imanin päähine oli tosin kultainen mustan sijaan.

Iman Met-gaalassa 2021. (kuva: AOP / Shutterstock)

Lil Nas X MTV Music Awardsissa 2022. (kuva: AOP / Shutterstock)

Lil Nas X:n tyyli on herättänyt aiemminkin runsaasti huomiota. Artisti käänsi päitä huhtikuussa järjestetyssä Grammy-gaalassa pukeuduttuaan Balmainin kaksiosaiseen, valkoiseen pukuun, joka oli koristeltu kauttaaltaan helmillä ja perhoskuvioilla. Kokonaisuuden artisti kruunasi paksupohjaisilla, niin ikään valkoisilla kengillä ja timanttikorvakoruilla.

Lil Nas X Grammy-gaalassa huhtikuussa 2022. (kuva: AOP / Shutterstock)

- Lil Nax X on uskomaton inspiraation lähde tulevaisuuden sukupolville, Balmainin suunnittelijana tunnettu Olivier Rousteing kommentoi Voguelle huhtikuussa.

- Hän ei venytä rajoja ainoastaan musiikkimaailmassa, vaan myös muodin suhteen, suunnittelija jatkoi tuolloin.

- Hän on pakkomielteinen yksityiskohdista ja hän on perfektionisti. On unelmien täyttymys päästä työskentelemään hänen kanssaan, sillä hän todella kiinnittää huomiota kädentaitoihin. Hän tuo huippumuotia lavalla ja punaiselle matolla nykyaikaisella tavalla, Rousteig pohti aiemmin.

Lue myös: Lil Nas X tanssii uudella musiikkivideollaan täysin alasti - fanit: "Milloin sensuroimaton versio?"

Lue myös: Lil Nas X suuteli miestä lavalla ja kohu oli valmis - kritiikkiä tuli myös yllättävästä suunnasta

Lue myös: Tämän hetken ykköshitti siirtymässä Spotifysta vain Pornhubiin? Räppärin twiitit hämmentävät

Lähde: E! News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat