Kuva: AOP

Tämän hetken ykköshitti siirtymässä Spotifysta vain Pornhubiin? Räppärin twiitit hämmentävät

14.04.2021 13:45 - Iiro Myllymäki

Lil Nas X:n mukaan hänen kohua herättänyt hittinsä poistuu striimauspalveluista.

Räppäri Lil Nas X:n, 22, tuore Montero (Call Me By Your Name) -kappale on ehtinyt nopeasti herättää paljon kohua. Erityisesti keskustelua on herättänyt kappaleen musiikkivideo, jossa Lil Nas X muun muassa laskeutuu helvettiin tanssitankoa pitkin ja antaa sylitanssin itse Saatanalle. Kristityt ja konservatiiviset piirit ovat osoittaneet paheksuntansa avoimesti homoseksuaalisen Lil Nas X:n musiikkivideota kohtaan, ja myös biisin julkaisun yhteydessä lanseeratut ”saatanakengät” ovat herättäneet keskustelua.

Nyt netissä ihmetellään Lil Nas X:n tuoreimpia lausuntoja biisiin liittyen. Mies väittää Twitterissä, että kappale ei enää toimi striimauspalveluissa ja että tästä syystä hän on aikeissa jakaa kappaleen aikuisviihdesivusto Pornhubissa.

Toisessa twiitissään Lil Nas X vakuuttaa olevansa tosissaan.

”Enkä edes valehtele. Striimatkaa Call Me By Your Name tänään, sillä se ei välttämättä ole saatavilla enää huomenna, enkä voi tehdä asialle mitään”, mies kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Ainakin tämän jutun kirjoitushetkellä kappaleen pystyy kuuntelemaan Spotifysta, jossa se onkin tällä hetkellä maailman suosituin kappale. Lil Nas X myös kehottaa ihmisiä ottamaan musiikkivideon YouTubesta talteen, jos kappale poistuu sieltäkin. Myös musiikkivideo on vielä katsottavissa.

Fanit ovat hämmentyneet Lil Nas X:n lausunnoista, ja moni ihmettelee, mistä on kyse. Lil Nas X tunnetaan taitavana nettitrollaajana, joten kyse saattaa olla vain vitsistä. Billboard-julkaisu on jo vahvistanut, ettei kappale ole poistumassa striimauspalveluista. Montero (Call Me By Your Name) -kappaleesta tuli Lil Nas X:n uran toinen ykkössijan saavuttanut kappale Billboardin Hot 100 -listalla.

Lue myös: Nikea syytetään saatananpalvonnasta räppärin myymien kenkien takia - pohjassa tippa ihmisverta

Lue myös: Mitä ihmettä? Palkittu räppäri Lil Nas X mainostaa uutta musiikkiaan tekorintoihin pukeutuneena

Lähteet: Buzzfeed, Billboard

Kilpailut

Uusimmat