Kuva: AOP

Kesäjuhliin mekon sijaan haalari? Amal Clooney esitteli asun, jonka näkemisen jälkeen sanot kyllä haalareille juhla-asuna

09.06.2023 10:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Haalarit taipuvat myös kesäjuhliin oikein asustettuina.

Haalarit ovat todella helppoja asuja. Niiden kanssa ei tarvitse miettiä erikseen sopivia ylä- ja alaosia. Haalarista luodaan juhliin sopiva kokonaisuus asusteiden avulla.

Amal Clooney, 45, esitteli oman versionsa juhliin sopivasta haalari-asusta. Clooneyn haalari oli beige ja varustettu leveillä lahkeilla ja suurilla vedoksellisilla laskoksilla. Musta vyötärökaitale rikkoi sopivasti kokonaisuuden. Asusteiksi hän oli valinnut samaa sävymaailmaa olevan käsilaukun sekä roikkuvat juhlalliset korvakorut.

Haalareissa kuin myös muissakin vaatteissa on hyvä ottaa huomioon materiaali. Jos se on esimerkiksi pellavaa, ryppyyntyy vaate helposti istuessa. Näin näyttää käyneen Clooneyn haalarille, sillä se oli valitettavasti päässyt ryppyyntymään lahkeista.

Amal Clooney on arvostettu ihmisoikeusasianajaja, joka on erikoistunut kansainväliseen oikeuteen ja ihmisoikeuskysymyksiin. Clooney meni syyskuussa 2014 naimisiin maailmankuullun näyttelijä George Clooneyn kanssa. Sitä ennen hänen tyttönimensä oli Amal Alamuddin. Pariskunta sai kaksoset vuonna 2017.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kuin satuprinsessa - Walesin prinsessa häikäisi häävieraana

Lue myös: Jennifer Lawrencen asukokonaisuus muistutti animaatiosarjan hahmoa

Lue myös: Jennifer Lopez shoppaili nilkkoihin ulottuvassa farkkumekossa - hinta yli 3400 euroa

Kilpailut

Uusimmat