Kuva: AOP

Gigi Hadidin lahkeen mitta sai hieraisemaan silmiä - esitteli housumallin, jonka paluuseen emme uskoneet

11.07.2023 16:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Tämän housumallin paluuseen 2000-luvulta oli vaikea uskoa. Totta se kuitenkin on.

2000-luvulta on marssitettu nykypäivään lähes jokainen trendi. Yhtäkkiä katukuvaan on palannut matalavyötäröiset housut, lökäri-kokonaisuudet sekä asusteen virkaa ajavat stringit. Ja kyllä, luit oikein. Housujen vyötäröstä pilkottavat stringit kuuluvat taas arkiasuihin. Festareilla trendi on selkeästi tänä vuonna viety pidemmälle, sillä monien festariasuissa on housut jätetty kokonaan pois.

Vaikka trendit palailevat järjestäen, tämän housumallin paluuseen emme kuitenkaan uskoneet: caprihousut. 

Caprihousut kuuluvat monien suomalaisten kesäsuosikkien joukkoon, mutta maailmantähtien päällä ne ovat yllättävä valinta. Siksi jouduimme hieraisemaan silmiä, kun malli Gigi Hadid esitteli tiukat farkkucaprit mustan topin kanssa. 

(kuva: AOP)

Capreja emme olleetkaan nähneet 20 vuoteen, mutta nyt on selkeästi aika taas totutella silmä hieman polven alle ulottuvaan housumittaan. 

(kuva: AOP)

Vain "tissivyöt" eli paksut rintojen alla olevat vyöt, jotka puettiin aivan kaikkien vaatekappaleiden päälle, ovat vielä historiassa. Jää siis nähtäväksi milloin myös tissivyö-trendin päältä puhalletaan pölyt ja tuodaan se uuteen loistoonsa. 

Lue myös: Mekko kuin yöasu - Katie Holmes ja Hailey Bieber näyttävät mallia kesän sensuellista mekkomallista

Lue myös: Muotitalo Dior tarjoili loisteliaan käsityön ystäville silmäniloa - jopa näytöksen taustan kirjontaan kului 480 000 tuntia

Lue myös: Jennerin siskokset esittelivät saman viehättävän mekkotyylin - vain helman ja hihojen mitta muuttui

Kilpailut

Uusimmat