Kuva: Shutterstock

Yllättävä meikkitrendi on noussut suureen suosioon - hitti vai huti?

18.02.2024 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Trendi on näkynyt viime aikoina runsaasti muun muassa TikTokissa.

Kuten tiedämme, meikkitrendit vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Tällä hetkellä suuressa suosiossa ovat muun muassa värilliset ripsivärit, mutta ne ovat saaneet rinnalleen myös toisen trendin, joka näkyy vahvasti muun muassa TikTokissa.

Jo pitkään vallalla ollut clean girl -meikki eli pelkistetty ja luonnollinen look on saanut rinnalleen toisen luonnollisuutta korostavan trendin. Yhä useampi jättää nimittäin meikistään kokonaan pois ripsivärin.

Monet julkisuudesta tutut kasvot ovat jo ottaneet trendin omakseen. Muun muassa Florence Pugh ja Kylie Jenner on nähty julkisuudessa meikeissä, joissa ripsiväri loistaa poissaolollaan.

Tämä meikkilook on raikas ja luonnollinen. Siinä huomio viedään silmistä kuulaaseen meikkipohjaan ja näyttävään huulipunaan. 

- Tänä vuonna runsaasti tekoripset eivät ole enää niin trendikkäitä. Jos niitä laitetaan, panostetaan luonnolliseen lookiin. Juuri nyt riittää hyvin myös se, että ripset taivuttaa, ja muutoin ne saavat olla luonnolliset, meikkitaiteilija Ash Holm kertoo.

Muutaman esimerkkikuvan tyylistä näet alta. 

Lue myös: Oletko huomannut? Meikkilookeissa on nyt uusi suosikkituote

Lue myös: "Teksashiusten" suosio nousee - look, josta ei volyymia puutu

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat