Kuva: Sanni Seppä

Testasimme 4 erilaista kulmatuotetta, yksi nousi ylitse muiden - "Tekee juuri sen mitä lupaakin"

10.03.2024 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Hyvä kulmatuote pitää kulmat asioissa ja tuuheina.

Lumene Brow Care Kulmien muotoiluvaha, 10,50e. 3-/5

(kuva: Sanni Seppä)

Kevyesti sävytetty tuote tarjoilee hillityn sävyn kulmiin tuoden samalla pitoa. Tuote lupaa antaa kulmille luonnollisen tuuhean ja pitkäkestoisen lopputuloksen, joka täyttyy vain osin. Tuote antaa pitoa, mutta tuote ei onnistu pitämään kulmia aisoissa koko päivää. Voimakkaamman pidon saavuttamiseksi tuotetta täytyy myös hieman kerrostaa, joten pari harjanvetoa ei onnistu tarvittavaa pitoa tarjoamaan. Kevyeen huolitteluun melko kelpo tuote, mutta ei vastaa täysin lupauksia. Tuotteen harja on sopivan kokoinen kulmien muotoiluun, siitä plussaa!

Uoga Uoga Eyebrow Pomade Kulmaväri, 15,90e. 4/5

(kuva: Sanni Seppä)

Kaunis pieni purkki, joka sulattaa sydämen söpöydellään. Tuote lupaa pitää kulmat luonnollisessa lookissa koko päivän ja tämän lupauksen se myös pitää. Tuotetta on helppo sipaista kulmille kulmasiveltimen avulla. Väriä tulee kivasti ja lopputulos on luonnollinen ja tyylikäs. Väri myös pysyy hyvin kulmilla hikitreenistäkin huolimatta. Ainoa miinus tulee siitä, että vallattomat kulmat kaipaavat tämän kaveriksi myös kulmakarvageeliä, jotta muodon saa pysymään koko päivän. Kokonaisuutena kuitenkin erittäin käytännöllinen tuote, joka on myös kestävä. Pieni määrä väriä kun riittää luomaan kauniin lopputuloksen. 

Mac Brow Set Clear kulmageeli, 23e. 1/5

(kuva: Sanni Seppä)

Tuote lupaa pitää kulmat paikoillaan tuoden samalla kiiltoa kulmakarvoihin. Valitettavasti testin kallein tuote ei kuitenkaan pysty lunastamaan lupauksiaan ja suuria odotuksia. Geeli on mukavan pehmeää, eikä se luo kulmiin tahmaista tunnetta, mutta pitoa se ei juuri tarjoa. Tuotteen lupaama kiiltokin katoaa kulmista tuotteen asetuttua karvoihin ja pito katoaa pian laiton jälkeen kuin tuhka tuuleen. Geeli ei myöskään irtoa harjasta kulmiin kovin helposti, vaan harjaa joutuu painamaan lujaa, jotta siitä saa mitään irti. Jos haluaa kulmiensa pysyvän tietyssä muodossa, ei tämä tuote ole sitä tarkoitusta varten.

BeautyAct Shape & Lift kulmavaha, 17,90e. 4,5/5

(kuva: Sanni Seppä)

"Tekee juuri sen mitä lupaakin!"

Tässä on testin voittaja! Tuote lupaa kohottaa kulmakarvoja ja pitää ne pitkään aisoissa, siinä myös onnistuen. Tuote on läpinäkyvää jämäkkää vahaa, joka on helppo levittää kulmaharjan kanssa. Tuote pitää kulmat halutussa muodossa läpi työpäivän ja vasta illalla kulmat alkavat hieman sojottaa aavistuksen vääriin suuntiin. Jos on siis aamusta iltaan menoa, kannattaa kulmaharjaa pitää laukussa mukana, jotta kulmat voi nopeasti sipaista taas täydelliseen muotoon. Tuote itsessään ei kulu karvoista mihinkään.

Vahalla saa aikaan hyvin siistin tai huolettomankin lookin – mistä vain itse tykkää. Tuote on melko tuhtia tavaraa, joten sen kanssa saa olla varovainen, jottei kulmista tule turhan kovat ja jämähtäneet. Pieni määrä riittää siis pitkälle! Mikäli kulmiinsa kaipaa väriä ja lisämuotoilua, tulee kulmakynä luonnollisesti tarpeeseen läpinäkyvän koostumuksen takia. 

Lue myös: Testasimme voidemaisia poskipunia ja löysimme kaksi yllättäjää eri hintaluokista - lue arviot

Lue myös: Älä anna pipon latistaa hiuksia - nokkela niksi pelastaa tilanteen

Lue myös: Paita, joka pitäisi löytyä jokaisen kaapista - ajaton klassikko, joka toimii vuodenajasta riippumatta

Artikkeli on julkaistu alun perin 26.12.2023.

Kilpailut

Uusimmat