Tavallisuuskin on tyylikästä - Beyoncé valkoisessa T-paidassa ja farkuissa on harvinainen näky

14.07.2015 18:15 - Reetta Haverinen

Jos et tiedä, mitä vetäisit aamulla yllesi, ota mallia Beyoncésta: simppeli t-paita, farkut ja tennarit toimivat tilanteessa kuin tilanteessa!

33-vuotias popdiiva Beyoncé on totuttu näkemään upeaakin upeammissa asukokonaisuuksissa. Tällä kertaa kaunotar kuitenkin bongattiin varsin tavanomaisessa vaateyhdistelmässä. Yksinkertainen t-paita ja tiukat farkut toimivat tähden päällä kuitenkin loistavasti - nainen näyttää tyrmäävältä asussa kuin asussa.

Pirteällä tuulella ollut laulajatar antoi hunajaisten kutriensa liehua vapaina. Rento kampaus toimi loistavasti simppelin tyylin kanssa. Punaisella lakalla viimeistellyt kynnet ja suuret aurinkolasit kruunasivat tähden raikkaan lookin.

3-vuotiaan Blue Ivyn äiti on upeassa kunnossa. Kova työtahti ei ole näyttänyt estäneenkaunotarta noudattamasta terveellistä ruokavaliota. Beyoncén tiedetään suosivan vegaaniruokia, mutta syövän myös lihaa silloin tällöin. Vaikuttaa siltä, että tällainen dieettikombinaatio toimii, sillä daamin ulkoinen olemus on suorataan säteilevä.

Beyoncé jakoi vastikään Instagramissa upeita bikinikuvia, jotka imartelevat tähden kroppaa farkkuja ja t-paitaakin paremmin. Katso kuvat ja lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat