Vesiputousletti on syksyn trendikampaus - katso kuvat ja ohjeet

05.08.2015 20:15 - Reetta Haverinen

Suomalainen "letti-isä" Matti Airola jakaa parhaimmat lettivinkkinsä ja kertoo, mistä itse etsii inspiraatiota erilaisiin palmikkokampauksiin. 

Jos palmikon punominen ei sinulta vielä onnistu, kannattaa pikimmiten treenata hieman sorminäppäryyttä ja katsoa lettitutoriaaleja, sillä kaikki trenditietoiset punovat hiuksensa loppukesästä näyttävään pään poikki kulkevaan palmikkoon.

Suomalaisen lettigurun Matti Airolan, joka pitää suosittua Isin ja tyttöjen hiushommat -lettiblogia, kertoi The Voicelle antamassaan haastattelussa, että erilaiset vesiputosletit ovat tällä hetkellä kovaa huutoa: kampauksessa osa hiuksista jätetään auki ja letti ikään kuin kulkee hiusten poikki.


Opettele tekemään vesiputosletti esimerkiksi alla olevan tutoriaalin avulla:


Airolan taidokkaat lettikampaukset saavat monet haaveilemaan pitkistä hiuksista, mutta mies vinkkaa, että lettejä voi palmikoida helposti myös lyhyisiinkin hiuksiin.

- Esimerkiksi "otsisletit", jotka tehdään ikään kuin reunustamaan otsatukkaa, ja jotkut vesiputousletit toimivat hyvin lyhyissäkin hiuksissa, Airola toteaa.

Hyviä inspiraatiokuvia näyttäviin lettikampausiin löytyy muun muassa Instagramista. Tukkataituri kertoo itsekin metsästävänsä ideoita kuvasovelluksesta ja jakaa mielellään omia innovatiivisia lettikuviaan myös muille. Airolalla on tällä hetkellä Instagramissa yli 11 000 seuraajaa.

Mieheltä ilmestyi vastikään myös ohjekirja Isin ja tyttöjen lettikirja, joka sisältää 30 selkeää lettiohjetta.

Vieraile Airolan Instagram-tilillä tästä.


Lue myös: Letti on syksyn trendikkäin kampaus: Osaatko sinä loihtia vaikkapa hollantilaisen palmikon?

Kilpailut

Uusimmat