Punaisilla huulilla vangitset miesten katseet - tähdet näyttävät mallia

16.09.2015 17:45 - Reetta Haverinen

Kiiremeikin pelastus on punainen huulipuna: muu meikki saa huoletta jäädä kevyeksi, kun huulille sipaisee näyttävää sävyä punaisesta puikosta.

Mikään ei ole naisellisempaa kuin punaisiksi sävytetyt huulet. Tämän tietävät myös monet julkkiskaunottaret, jotka luottavat huulipunan voimaan niin arjessa kuin juhlassakin.

Punaiset huulet kruunaavat pelkistetyn arkityylin, mutta se sopii täydellisesti myös osaksi näyttävää juhla- tai gaalalookia. Varsinkin näin syksyllä, kun arki tuntuu muutenkin harmaalta, punaisilla huulilla on helppoa tuoda väriä ja särmää omaan olemukseen. 

Huulipunan käyttövinkkejä sopii ottaa esimerkiksi näiltä kaunottarilta:

Jos iholla on vielä häivähdys päivetystä, korostavat kirkkaanpunaiset sävyt rusketusta täydellisesti. Tämän tietää myös Jessica Alba.


Punainen väri on tuttu näky Rita Oran huulilla.


Beyoncé uskaltaa leikitellä väreillä.


Syvät punasävyt sointuvat syksyyn väreihin. Esimerkiksi tämä Jennifer Lopezin huulilla nähty puna sopii loistavasti myös paksujen villaneuleiden pariksi.


Reese Witherspoon osaa kruunata niin arki- kuin juhlatyylinsäkin punaisilla huulilla.


Cameron Diazin hymy on muutenkin sädehtivä, mutta punaiset huulet tekevät naisen olemuksesta entistäkin valloittavamman.


Tyra Banks ei pelkää rohkeita sävyjä. Naisen dramaattinen look saa katseet kääntymään.


Gwen Stefani ei lähde minnekään ilman huulipunaa. Naisen suu on punattu lähes poikkeuksetta - niin arki- kuin juhlapäivinäkin.


Lue myös: Minkä värinen huulipuna sopii sinulle ihonsävysi perusteella? Katso

Kilpailut

Uusimmat