Kuva: Fotolia

Alusvaatteet, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa

11.12.2015 11:15 - Reija Saarinen

Alusvaatteisiin kannattaa panostaa, sillä ne luovat hyvä pohjan myös muulle asulle.

Se, mitä puetaan vaatteiden alle ovat olennainen osa jokaisen naisen vaatekaappia. Niitä on yleensä moneen lähtöön, niin arkeen kuin juhlaan. Mutta millaisia alusvaatteita naisten todella kannattaa sinne kaappiin hankkua? Elite Daily listasi tärkeimmät.

1. Olkaimettomat liivit

Liivit, joissa ei ole olkaimia ovat erittäin käytännölliset etenkin juhlatyylissä. Niiden avulla voi heittää ylleen yläosasta paljaita asuja.

2. Läpikuultavat pitsiliivit

Nämä ovat oiva valinta kotioloihin tai vaihtoehtoisesti näyttävän asun alle. Ne saavat varmasti ainakin miehen himot heräämään ja tekevät myös kantajansa olosta seksikkään.

3. Korsetti

Korsetin avulla voi muokata vartaloaan erilaisten asujen alle. Sen lisäksi se on kiva lisä makuuhuoneen puolella kultaa hurmatessa.

4. Alusasu pelkästään kotikäyttöön

Jokaisen naisen tulee hankkia edes yksi seksikäs alusasu, joka on tarkoitettu vain oman rakkaan silmille. Se on helppo tapa piristää suhdetta ja auttaa myös naista tuntemaan olonsa seksikkääksi.

5. Saumattomat alushousut

Saumattomat alushousut kuuluvat jokaisen naisen kaappiin. Ne ovat paras valinta ihonmyötäisten mekkojen alle, sillä ne eivät kuulla läpi.

6. T-paitaliivit

Hyvät t-paitaliivit ovat myös must-hankinta. Ne istuvat hyvin tiukkojen paitojen alle eivätkä näy sieltä ikävästi.


Lue myös: Miltä näyttävät seksikkäät alusvaatteet? Suomalaisnaiset vastaavat

Lähde: Elite Daily


Kilpailut

Uusimmat