Kuva: Fotolia

Oletko harkinnut ripsienpidennyksiä? Lue vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

27.02.2016 16:15 - Tiina Svensk

Ripsienpidennykset ovat kauniit ja näyttävät. Ennen pidennysten ottamista kannattaa kuitenkin huolehtia siitä, että tietää, mitä haluaa.

Harkitsetko ottavasi ripsienpidennykset tai oletko jo kokeillut viime vuosien yhtä suurimmista kauneustrendeistä? Silloin kannattaa varmistaa, että tiedät kaiken tarpeellisen ripsien huollosta oikean ammattilaisen valintaan.

Pop Sugar -sivusto listasi kymmenen kohtaa, jotka muistaa ripsiä laittaessa ja huoltaessa:

1. Jokainen ripsiteknikko on erilainen: Varmista, että löydät itsellesi ammattilaisen, joka todella tietää mitä tekee: hän käsittelee kuitenkin silmiäsi ja aineita, jotka voivat vahingoittaa herkkiä silmiäsi.

2. Vertaile hintoja: Haluatko todella pihistää jossakin, mikä tulee kasvoillesi ja kiinni silmäripsiisi? Yleensä hinta kertoo myös laadusta, joten vertaile eri tekijöitä kriittisesti ennen kuin valitset oman teknikkosi.

3. Älä mene ripsiteknikolle, joka on itseoppinut: Vaikka ripsien laittaminen ei olekaan ydinfysiikkaa tai kirurginen toimenpide, vaatii se kuitenkin ammattitaidon ja laadukkaan koulutuksen.

4. Muista, että ripset ovat yksilölliset: Kaikille ihmisille ei laiteta samanlaisia pidennyksiä. Keskustele ripsiteknikkosi kanssa, millaiset pidennykset sopivat juuri sinulle ja ripsillesi.

5. Harjaa ripsesi päivittäin: Ripsiteknikon tulisi antaa sinulle laiton jälkeen harjan, jolla voit suoristaa ja huoltaa ripsesi päivittäin. Muista harjata ripset jokainen päivä, jolloin suoristat ne. Samalla puhdistat pidennykset mahdollisesta liasta.

6. Puhdista ripsesi: Vaikka ripsien harjaaminen on osa puhdistusta, tulisi ripset myös huuhdella vedellä päivttäin. Pidennykset keräävät likaa ja bakteereja itseensä, joten päivittäinen puhdistaminen on erittäin tärkeää.

7. Karsi öljypohjaiset tuotteet: Karsi öljypohjaiset tuotteet, jotka joutuvat silmiesi lähettyville, minimiin. Kasvoöljyt tai öljypohjainen silmämeikin poistoaine nimittäin tuhoavat ripsiliimaa, ja ripset putoavat nopeammin.

8. Vaihda tyynyliinasi: Paras vaihtoehto pidennyksille on silkkinen tyynyliina - ripsien säästämisen lisäksi se säästää myös ihoasi ja ennaltaehkäisee ryppyjen muodostumista.

9. Käsittele hellävaroen: Haluat varmasti nyppiä pois ripsiä, jotka ovat taipuneet. Älä kuitenkaan nypi tai revi pidennyksiä, vaan käsittele niitä hellävaroen. Samalla suojaat omia ripsiäsi.

10. Huolla säännöllisesti: Huolla ripsesi vähintään kolmen viikon välein. Silloin ripsesi pysyvät siistin ja täyteläisen näköisenä jatkuvasti.

Lue myös: Haluatko tuuheammat ja pidemmät ripset? Kokeile helppoa meikkivinkkiä

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat