Kuva: Fotolia

RAY tuo Vegasin Qstockiin - Elvis vihkii pareja avioliittoon festivaalialueella

26.05.2016 09:13 - Henri Laukka

Qstock luo tänä vuonna yhteistyössä Raha-automaattiyhdistyksen kanssa pelialueen festivaalin Chill Out -puistoon. Historiallisesti festivaaleilla voi myös vihkiytyä avioliittoon.

RAY:n Hyvän tahdon Vegas -pelialueella voi pelata muun muassa käteispokeria, Blackjackia ja erilaisia raha-automaatteja.

Qstock tuo Hyvän tahdon Vegas -pelialueelle myös mahdollisuuden mennä naimisiin. Alueelle avataan Las Vegas -tyylinen hääseremoniapaikka, jossa näköis-Elvis vihkii pareja laulun siivittämänä. Elviksen roolissa urakoi vuoden 2006 tangokuningas Marko Lämsä. Virallisista osuuksista ennakkoon ja paikan päällä huolehtii Oulun käräjäoikeuden tuomari Johanna Savolainen.

Kyseessä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun musiikkifestivaalilla voi mennä oikeasti naimisiin. Myös valan uusiminen onnistuu.

- Mahdollisuus avioitua tai uusia valansa Vegas-henkeen festareilla on mahtava tilaisuus pareille, jotka haluavat selvitä vähin järjestelyin ja vihkiytyä pilke silmäkulmassa. RAY:n kanssa toteutettu yhteistyö pelialueen luomisesta tuo erittäin osuvan lisän kokonaisuudelle, festivaalikoordinaattori Niina Ristolainen iloitsee.

Vihkiparien naimisiinmenopaketit ovat saatavilla 1. kesäkuuta lähtien.

Pakettiin sisältyy festivaalilippujen lisäksi seremoniamenot, Elviksen laulu, hääkuva festivaalialueella ja kuohuvaa juomaa. Tarjolla on myös DeLuxe -paketteja, jotka sisältävät hääsviitin festivaalialueen vieressä Radisson Blu -hotellissa. Pakettien sisällöistä, ehdoista ja hinnoista tiedotetaan tarkemmin Qstockin nettisivuilla ennen myynnin alkua.

Kilpailut

Uusimmat