Kuva: AOP

AC/DC:n tuotantopäällikkö puolustaa: "Axl Rose ei ole diiva"

17.06.2016 15:30 - Senja Rapila

Vaikka Axl Rosen maine saattaakin olla melkoinen, bändin tuotantopäällikkö lyttää huhut miehen diivamaisesta käytöksestä.

Kun AC/DC:n laulaja Brian Johnson joutui lyöttäytymään pois bändin kiertueelta, fanit huolestuivat: kuka tulisi korvaamaan tuon legendaarisen laulajan? Kuka pystyisi olemaan hänen arvoisensa?

Lopulta Johnsonin suuriin saappaisiin astui monen suosikki; Guns N' Rosesista tuttu Axl Rose. Vaikka Rosella on yleisesti hyvin diivamainen maine, tuotantopäällikkö Dale "Opie" Skjerseth on nyt ottanut kantaa liikkuviin huhuihin.

- Hän ei ole diiva, hän ei ole koskaan ollut. Olen työskennellyt hänen kanssaan useasti aiemmin. Hän on kuin kuka tahansa muu artisti - hän rakastaa omaa showtaan. Hän on tavallinen mies, me olemme jokainen erilaisia. Voimme olla outoja, mutta se on ihan okei. Se tekee hänestä sellaisen, mikä hän on, Skjerseth kommentoi.

- Hän nauttii itse tästä, bändi nauttii hänestä. He soittavat vanhoja kappaleita, show on nyt pidempi. Se oli aiemmin kaksi tuntia, nyt se on kaksi tuntia ja kaksikymmentä minuuttia. Kuka tietää, mitä he keksivät tulevaisuudessa? 

Voit katsoa bändin kiertueen backstagelta kuvatun videon alapuolelta.

Lähde: Ultimate Classic Rock

Lue myös: Queeniltä ja Adam Lambertilta hieno ele Orlandon uhreille - katso video

Lue myös: Musen areenakeikka täytti jälleen odotukset - katso näyttävä kuvakooste keikalta

Kilpailut

Uusimmat