Kuva: AOP

Blink-182:n entinen laulaja jätti yhtyeen ufojen takia – "Tiedän asioita, joista en voi puhua"

21.06.2016 16:30 - Senja Rapila

Blink-182 on julkaisemassa seitsemännen studioalbuminsa heinäkuun ensimmäinen päivä, mutta kokoonpanosta puuttuu tuttu ääni.

Blink-182 on yksi aikamme suosituimmista punk-rock bändeistä. Bändi tuli tunnetuksi muun muassa härskistä huumoristaan ja nosti pop-punkin mainetta 90-luvulla. Blink-182 jäi kuitenkin tauolle vuonna 2004, mutta palasi toimintaan jälleen vuonna 2009.

Vuoden 2015 tammikuussa yhtye tiedotti, että yhtyeen perustajajäsen ja laulaja Tom DeLonge on jättänyt yhtyeen "toistaiseksi", mutta hän ei koskaan palannutkaan bändin riveihin.

DeLonge on nyt kertonut medioille, miksi jätti yhtyeen: tutkiakseen avaruusolentoja.

- Minut on siunattu mahdollisuudella kommunikoida jonkin kanssa, mistä olen ollut intohimoisesti kiinnostunut koko elämäni ajan - jollain, jolla on mahdollisuus muuttaa maailmaa ajan mittaan, DeLonge on kertonut.

Suuren intohimonsa vuoksi mies joutuikin jättämään yhtyeen, koska hän ei pystyisi antamaan tutkimuksille tarpeeksi aikaa kiertue-elämän lomassa.

- En voi tehdä kaikkea. En voi olla kiertueella yhdeksää kuukautta vuodesta niin, että minulla riittäisi aikaa myös sitä, mitä minun on tarkoitus tehdä. Asioita on tapahtunut maassa. Se on kaikkialla ympärillämme. Tiedän asioita, joista en voi puhua tällä hetkellä.

Lähde: BuzzFeed

Lue myös: Amerikkalaisrokkari Andy McCoysta: "Hän on hullu nero!"

Lue myös: Rock-legenda sai sairaskohtauksen kesken keikan - lyhistyi lavalle

Kilpailut

Uusimmat