Kuva: Senja Rapila

Roope Salminen julkaisi erobiisin: "Sitä ei unohda, ketkä ovat eron hetkellä pysyneet rinnalla"

08.07.2016 09:30 - Emmi Moilanen

Roope Salminen ja Koirat -yhtyeen laulaja Roope Salminen kertoo, että miespuoliset ystävät ovat solidaarisia toisilleen erotilanteissa.

Perjantaina uunituoreen kappaleen Snadi julkaissut Roope Salminen & Koirat -yhtyeen laulaja Roope Salminen, 26, kertoo Voice.fi-sivustolle uskovansa, että bändin uusi sinkku on rehellisin erobiisi, joka Suomessa on tähän mennessä tehty.

- Mielestäni tämä on ylivoimaisesti paras kappale, jonka olemme tehneet. Uskon ja toivon, että tästä tulee monelle ihmiselle voimakappale.

Roope Salminen & Koirat -yhtye (kuva: Viivi Huuska)

Salmisen mukaan Snadi kertoo miesten ajatuksista raastavan eron hetkellä, mutta kappale on ensisijaisesti tehty naisille, jotka haluavat ymmärtää miehiä, sekä heidän ajatuksen kulkuaan paremmin. Snadi käsittelee ihmissuhteen päättymistä jätetyn miehen näkökulmasta ajoittain jopa rankoin sanankääntein. Salmisen mukaan myös miehet ovat parisuhteen päättymisen hetkellä vahvasti toistensa tukena.

- Kyllä pojat, kuten naisetkin, ovat usein kovin solidaarisia toisilleen. Eron hetki on sellainen, jolloin ystävää tarvitsee kaikista eniten. Ne ovat herkkiä ja mieleenpainuvia hetkiä. Silloin ei kyllä unohda sitä, ketkä ovat olleet siinä rinnalla.

”Elämä jatkuu kaikesta huolimatta”

Salminen kertoo, että parisuhteiden päättymiset ovat opettaneet hänelle sen, että elämä jatkuu kaikesta huolimatta.

- Siinä saattaa saada itsensä kiinni sellaisista ajatuksista, joita ehkä ajatteli olevansa liian hyvä ihminen edes pohtimaan. Mutta jos tulee oikein ikävä ero, niin siinä saattaa tulla kaikennäköisiä ajatuksia mieleen. Snadi kertoo osittain siitä, mies toteaa.

"Erotilanteessa kirjoittaisin kappaleen"

Parisuhteessa ex-Miss Suomi Sara Siepin, 25, kanssa oleva Salminen toteaa tuoreen kappaleen olevan samaistuttava, sillä uskoo usealla meistä olevan kokemuksia parisuhteen päättymisestä sekä "jotakin sellaista, mitä voi muistella, kun biisiä kuuntelee".

Mutta kuinka mies itse käsittelisi parisuhteen päättymistä?

- Varmaan kirjoittaisin biisin, tosin en ole sitä vaihtoehtoa juuri nyt osannut ajatella, Salminen kertoo.

Kuuntele uunituore Snadi-kappale alta.

Lue myös: Roope Salminen loistaa suomalaisen toimintaelokuvan pahiksena - katso kuvat

Lue myös: Roope Salminen: "Valehtelin saadakseni roolin Apulanta-elokuvasta"

Lue myös: Sara Sieppi Me Naisissa: "Meillä klikkasi Roopen kanssa heti, vaikka olemme eri piireistä"

Kilpailut

Uusimmat