Kuva: Senja Rapila

Kasmir lupaa faneilleen jättiyllätyksen: "Yks magee juttu on tulossa"

13.07.2016 17:10 - Tiina Svensk

Uunituoreen sinkkunsa julkaissut artisti kertoo, että heinäkuussa on luvassa vielä lisää suuria uutisia faneille.

Kasmir julkaisi tänään tuoreen sinkkunsa Nutellaa Ja Jutellaa, joka on laulajan mukaan saanut faneiltaan loistavan vastaanoton. Artisti kertoi Voicelle, että hän sai heti julkaisuhetken jälkeen esimerkiksi SnapChatissa viestejä faneilta, jotka jakoivat oman kuunteluhetkensä laulajalle.

- Oli ihan mahtavaa, kun ihmiset laittoivat videoita, Kasmir hymyilee ja lisää uuden sinkun olevan tietynlainen paluu juurille, siinä missä kappaletta edeltäneet Amen ja Moshaamaan sinkut olivat hieman kokeilevampia valintoja sinkkuvalinnoiksi.

Biisi kesäiltoihin ja serenadeja varten

Artisti kertoo, ettei itse ole kokeillut soveltaa "Nutellaa ja jutellaa" -heittoa käytäntöön. Lausahdus on suomen kielen versio ehdotuksesta ”Netflix and Chill."

- Jos muut testaa tätä käytäntöön, niin minulle saa laittaa siitä raporttia tulemaan vaikka SnapChatissa tai Instagramissa. Itse on ole testannut kyllä, Kasmir myöntää.

Laulaja kertoo, että myös hän voisi syttyä "Nutellaa ja jutellaa" -tarjoukselle, vaikka ura kokkina saattaisi luoda hieman kulinaristisempia vaatimuksia:

- Eihän siitä mihinkään pääse, että italialaiset ovat keksineet upean hasselpähkinälevitteen. Että kyllä se tunteisiin menee ihan varmasti. Kylkiin se menee ainakin! artisti nauraa.

Kasmir kertoo, että tuore sinkku on herkkä biletysbiisi. Se on suunniteltu hetkiin, jotka jakaa itselleen tärkeän ihmisen kanssa lämpimässä kesäillassa. Lisäksi kappaletta voi hänen mukaansa kokeilla myös serenadiksi:

- Sitä voi soittaa ikkunan alla mankan kanssa ja huutaa, että "heei, tuu ikkunaan!" Tästäkin voin ottaa sitten raporttia vastaan, että tuleeko sieltä vaan kastelukannullinen vettä niskaan vai kenties avaimet.

Lisää yllätyksiä luvassa

Hymyileväinen artisti kertoo uuden albuminsa olevan työn alla, ja materiaalia tulevalle pitkäsoitolle on valmisteltu jo hyvän aikaa. Faneille on kuitenkin luvassa yllätyksiä vielä kuluvan heinäkuun puolella:

- Yks magee juttu on tulossa, se on superylläri ja hauska juttu. En voi paljastaa siitä vielä oikein mitään, mutta musiikkiin liittyvä juttu se on, Kasmir paljastaa, mutta pysyy vähäsanaisena.

Ennen suuren salaisuuden paljastamista Kasmir kertoo keskittyvänsä kesän keikkoihin ja uusien biisien työstämiseen. Tärkeää on tietenkin myös tuoreen kappaleen fiilistely:

- En halua nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta tuntuu, että jengi on odottanut minulta juuri tällaista biisiä, Kasmir myöntää, ja kertoo olevansa kiitollinen vuorokauden aikana saamastaan palautteesta.

Joko kuuntelit Kasmirin uunituoreen sinkun? Voit kuunnella Nutellaa Ja Jutellaa -kappaleen Spotifystä.

Lue myös: Kasmir bongasi keikkayleisöstä kaksoisolentonsa - veti mukaan esiintymään lavalle

Kilpailut

Uusimmat