Kuva: AOP

My Chemical Romance ei teekään paluuta - fanit tyrmistyneitä

22.07.2016 09:45 - Iiro Myllymäki

My Chemical Romancen uskottiin vihjaavan paluustaan, mutta bändi viittasikin vain hittialbuminsa vuosipäivään.

Eilen My Chemical Romance -yhtye pisti fanikuntansa sekaisin sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla. Videolla korostettiin päivämäärää 23.9.2016, mikä sai fanit toivomaan bändin yhteenpaluuta ja uutta musiikkia. Vuonna 2013 hajonnut yhtye on nyt julkaisemassaan tiedotteessa katkaissut comeback-huhuilta siivet.

Bändin Twitter-tilillä julkaistussa viestissä kirjoitetaan: ”Olemme olleet todella liikuttuneita ja häkeltyneitä vastaanotosta, jonka julkaisemamme traileri on saanut. Emme lähde kiertueelle, eikä yhteenpaluuta ole suunnitelmissa – ainoastaan julkaisu Black Parade -albumin vuosipäivän kunniaksi. Kiitos, että pidätte MCR:n ajatuksissanne ja sydämissänne.”

Bändin Black Parade -albumin julkaisusta tulee syksyllä täyteen kymmenen vuotta. Fanit ovat ymmärrettävästi ottaneet uudet tiedot pettyneinä vastaan. Yksi fani jaksaa kuitenkin valaa toivoa Twitterissä. Hän on huomioinut, että bändi on poistanut Twitter-tililtään hajoamisestaan kirjoitetun twiitin ja että bändi myy t-paitoja uudella logollaan nettisivuillaan.

”Mielestäni he testaavat, onko heillä edelleen mahdollisuuksia musiikkimarkkinoilla. Jotain on tulossa. Uskon niin”, fani kirjoittaa.

Lue myös: My Chemical Romance tekemässä paluun? Julkaisi mystisen videon somessa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat