Kuva: Mikko Räsänen

Waldo's People listasi parhaat ysärihitit - Scooter voittamaton ykkönen!

17.09.2016 17:15 - Senja Rapila

Elektronista tanssimusiikkia soittava yhtye valitsi Radio Novan pyynnöstä ysärin parhaimmat ja listaykköseksi nousi tietenkin legendaarinen Scooter.

Waldo's People oli kieltämättä yksi 90-luvun suosituimmista suomalaisyhtyeistä. Yhtye teki tasaisesti uutta musiikkia vuoteen 2009 asti, jonka jälkeen uusia kappaleita ei ole tullut. Waldo, eli Marko Reijonen paljasti aiemmin Radio Novan haastattelussa, miksi yhtye ei ole levyttänyt seitsemään vuoteen

Radio Nova pyysi yhtyettä listaamaan ysärin parhaimmat kappaleet taannoisen We Love the 90's -festivaalin yhteydessä. Waldo's Peoplen top3-listalle ei päätynyt yhtään suomalaisyhtyettä.

1. Scooter - Fire

- Se tuli siihen aikaan ulos samoihin aikoihin, Sain siitä aika paljon vaikutteita käyttää kitarariffiä tähän dance-poljentoon. Se oli sellainen mikä kolahti. Omasta mielestäni kuuluu omastakin tuotannosta, että siitä olen tykännyt, Waldo perustelee ensimmäistä valintaansa.

2. Dr. Alban - It's My Life

- Tarvitseeko tähän enää sanoa mitään? Hän on legenda jo eläessään, Waldo kuittaa.

3. Pandora - Trust Me

- Tämä on sellainen, mitä tuli nuorena kuunneltua. Vieläkin se löytyy sieltä Pandoran setistä, Kallio lisää kolmannen kappaleen.

Lue myös: Haddaway listasi parhaat eurodance-kappaleet - valitsi oman hittinsä top3-joukkoon

Lue myös: Captain Hollywood hämmentää festareilla - "Onko artisti syväjäädytetty?"

Kilpailut

Uusimmat