Kaikki artikkelit

Taylor Swiftin ja musiikkimoguli Scooter Braunin riita syvenee entisestään Braunin julkaistua livealbumin ilman laulajan suostumusta.
Scooter on myynyt urallaan kymmeniä miljoonia albumeita.
Laulajatar puhui suoraan myös naisartistiuden haasteista alalla.
Poptähti kertoi avoimesti epäreilusta tilanteesta johon on joutunut.
Taylor Swiftin fanit ovat hyökänneet Siaa vastaan, koska Sia on heidän mielestään valinnut väärän puolen Swiftin ja musiikkimoguli Scooter Braunin kiistassa.
Elektronista tanssimusiikkia soittava yhtye valitsi Radio Novan pyynnöstä ysärin parhaimmat ja listaykköseksi nousi tietenkin legendaarinen Scooter.
Saksalaisyhtye järjesti huikean show'n Helsingin We Love the 90's -festivaaleilla.
We Love The 90's -festivaalien avauspäivänä kuultiin ysäriklassikoita ja nähtiin paljasta pintaa.
Keikkaa siirretään ison tv-esiintymisen takia. 
Scooter järjestää marraskuussa eeppiset ysäribileet Helsingin jäähallissa. Mukana illan show'ssa on myös Voicen Retroperjantain Oku Luukkainen. 
Himoksen juhannusfestivaaleilla esiintyneellä Scooterilla oli tanssijoinaan seksikkäät kaksostytöt.
Scooter edustaa monelle metallifanille kaikkea sitä, miksi he inhoavat dance-musiikkia. Within Temptation on kuitenkin antanut Scooterin tehdä oman versionsa bändin Sinead-kappaleesta ja lopputulos lieneekin omiaan herättämään keskustelua.
Scooterin keikalla Vantaan Onnelassa syntynyt kaaos on aiheuttanut sen, että maaliskuulle suunniteltu Faithlessin konsertti on jouduttu perumaan.
Saksan pitkän linjan tanssiylpeys Scooter aiheutti lauantaina Vantaan Onnelassa kaaoksen, kun bändin keikalle pakkautui liikaa yleisöä. Bändi itse oli itse keskeytyksen johdosta ihmeissään.
Scooterin lauantaisen Suomen-keikan järjestelyt suututtivat yleisön niin, että paikan päällä Vantaan Onnelassa syntyi kaaos, kertoo Iltalehti.
Himoksella Voicen juhannuksessa kirjaimellisesti illan räjähtävimmän shown tarjosi saksalainen Scooter. Yhtyeen keikalla ei säästelty pommeja eikä tulta.