Kuva: SplashNews

Justin Bieber rikkoi kahdeksan maailmanennätystä

30.08.2016 14:15 - Tiina Svensk

Pop-laulajan viimeisin albumi oli jättimenestys, jota striimattiin uskomattoman paljon.

Justin Bieber, 22, on kulkenut pitkän matkan debyyttisinglestään Baby: vuonna 2015 viimeisimmän albuminsa "The Purpose" julkaissut artisti on rikkonut viimeaikaisella tuotannollaan peräti kahdeksan maailmanennätystä, jotka kirjataan Guinness World Records -kirjaan.

Hallinnoi musiikkilistoja kansainvälisesti

Elite Dailyn artikkelin mukaan kunniaa artisti saa etenkin viimeisimmän albuminsa striimauksesta. Hänen sinkkuaan "What Do You Mean?" kuunneltiin viikon sisällä Spotifyssä huimat 30,723,708 kertaa. Lisäksi koko albumia striimattiin viikon sisällä huimat 205 miljoonaa kertaa.

Menestys näkyi myös kansainvälisesti, sillä artisti rikkoi ennätyksiä jopa brittien listoilla. Hänen kolme kappalettaan oli samanaikaisesti Iso-Britannian listan kolmosena.

Suosio näkyi myös sosiaalisessa mediassa

Albumin nousukiito ei päättynyt striimauksiin, vaan artisti hallitsi myös Billboard -listaa, kun albumilta peräti seitsemäntoista kappaletta nousi sadan kuumimman laulun listalle. Se on suurin määrä, mitä yhden artistin kappaleita on noussut Billboard -listalle samalta albumilta.

Lisäksi Bieber rikkoi Billboard-ennätyksiä, kun hänen uudesta tuotannostaan 13 kappaletta oli samanaikaisesti listalla. Hän on myös nuorin miesartisti, joka on koskaan ollut listan ykkösenä. Fanien innokkuus ei näkynyt kuitenkaan vain musiikkimenestyksenä.

Elite Dailyn mukaan Justin Bieber on tällä hetkellä Twitterin seuratuin henkilö 85,235,563 seuraajalla. Lisäksi hänen kanavansa on YouTuben striimatuin musiikkikanava - lukema on tällä hetkellä noin 10,5 miljardia katselua.

Katso kuva tuoreista ennätystauluista alta. Jos kuva ei näy, löydät sen täältä.

Katso Justin Bieberin jättimenestyksen niittäneen What Do You Mean -kappaleen musiikkivideo alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Amerikassa tehtiin omituinen maailmanennätys

Lähde: Elite Daily, Guinness World Records

Kilpailut

Uusimmat