Kuva: AOP / Instagram

Kantritähti Carrie Underwood otti 1-vuotiaansa rankalle kiertueelle mukaan: "Syyllinen olo"

11.10.2016 19:45 - Senni Loikala

Laulaja on tiukasti aikataulutetulla kiertueella pienen poikansa ja lastenhoitajan kanssa.

American Idol -laulukilpailun neljännen tuotantokauden voittanut Carrie Underwood, 33, kertoo Redbook-lehdelle äitiyden muuttaneen häntä ihmisenä. Laulaja sai jääkiekkoilija-aviomiehensä Mike Fisherin kanssa Isaiah-esikoispoikansa alkuvuodesta 2015.

- Minusta tuntuu ehdottomasti, että se on muuttanut minua ihmisenä, Underwood aloittaa.

- Olen onnellisempi. Olen paremmalla tuulella suuren osan ajasta. Kun hän (Isaiah) katsoo piirrettyjä, minä vain katselen häntä. Olen täysin rakastanut. Rakastan sitä, kun hän on unelias ja minä saan pidellä ja nuuhkia häntä.

Katso alta Underwoodin ja tämän pojan yhteiskuva. Jos se ei näy, pääset katsomaan otoksen tästä.

Perhe kulkee mukana

Neljä studioalbumia julkaissut Underwood on tällä hetkellä kiertueella, ja esiintymisiä on useita kertoja viikossa eri kaupungeissa. Perhe kulkee Underwoodin mukana keikkamatkoilla.

- Joskus tunnen syyllisyyttä siitä, että poikani elämä on tällaista. Me asumme keikkabussissa, hotellihuoneissa ja joskus olemme niin sanotusti ”Jumalan selän takana”, eikä se ole niin upeaa. Aina tämä ei ole hohdokasta. Meillä on lastenhoitaja ja hän auttaa erityisesti silloin, kun olemme tien päällä.

Carrie Underwood kesäkuussa 2016. (kuva: AOP)

Carrie Underwood laulatti yleisöään. (kuva: AOP)

Apua kannattaa pyytää

Underwood kannustaa muita äitejä pyytämään rohkeasti lähipiiriltä apua silloin, kun oma jaksaminen on koetuksella. Avun tärkeyden laulaja on oppinut omasta kokemuksesta; hän ei ole aina tohtinut "vaivata" muita, vaikka olisi pitänyt.

- Olen tuntenut syyllisyyttä, kun olisi pitänyt pyytää joku katsomaan poikani perään silloin, kun minun pitäisi kiiruhtaa ruokakauppaan.

Katso alta YouTubessa yli 23 miljoonaa katselukertaa kerännyt, Carrie Underwoodin musiikkivideo kappaleesta Two Black Cadillacs.

Olemme aiemmin uutisoineet, miten Underwood iloitsi perheenlisäyksestään. Pääset lukemaan hänen kauniit sanansa täältä.

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat