Kuva: Mikko Räsänen

Danny ei kaipaa uusia duettokumppaneita: "Haluan kunnioittaa Armin muistoa"

30.11.2016 08:38 - Anna Hopi

Laulajalegenda Danny sanoo laulaneensa hienoimmat duettonsa edesmenneen Armi Aavikon kanssa.

Moni artisti tekee uransa aikana duettokappaleita. Viimeisin iskelmägenren soololevy on Paula Koivuniemen Duetot-albumi, jossa hän laulaa kotimaisten miesartistien kanssa. Kysyimme viihteen legendalta Dannylta, olisiko hänkin kiinnostunut tulevaisuudessa tekemään duettolevyä nuorempien kollegoiden kanssa.

- Kaikella ajalla on omat tulkkinsa. Kaikkina aikoina on ollut suosittuja ja vähemmän suosittuja ihmisiä. Ne ovat siunatuimpia, jotka saavat olla mukana vuosikymmenestä toiseen. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että esiintyisin jonkun tämän päivän suosikin kanssa. Olen tehnyt sitä nyt 53 vuotta, hymyilee Iso D.

Hän toteaa tehneensä tosin vastikään levyn, joka kantaa nimeä Lauluista tehty.

- Uusin levyni vie yleisön pohtimaan elämän kulkua ja menneitä vuosia. Tällainen Paula Koivuniemi -henkinen moderni duettolevy on mahdollista tehdä, mutta se ei ole varsinainen tavoitteeni, muistuttaa mies.

Danny arvostaa niin pitkälle Armi Aavikon kanssa tehtyjä duettoja, että parempaa duettokumppania on vaikea löytää. Parivaljakko nousi jättisuosioon Tahdon olla sulle hellä -kappaleella, joka käynnisti Hellä-buumin 70-luvulla.

- Olen saanut tehdä duettoja Armin kanssa. Se onnistuminen oli niin iso tapahtuma aikoinaan, että haluan kunnioittaa häntä ja hänen muistoaan. Siksi en ole tunkenut itseäni mihinkään duetoihin. Olen tehnyt muutamia duettoja, mutta hyvin vähän, kertaa artisti.

 Lue myös: Dokumenttielokuva ei kaunistele Dannyn elämäntarinaa: "En pelkää"

Kilpailut

Uusimmat