Mikael Gabrielilta ja Isac Elliotilta kolme yhteiskappaletta - vihjailiko Gabriel neljännestä?

02.02.2017 11:15 - Senja Rapila

Mikael Gabriel ja Isac Elliot julkaisivat tänään kappaleet Liikaa Sussa Kii, Rullaan sekä Ring Ring Ring.

Mikael Gabriel, 26, ja Isac Elliot, 16, ovat kiusoitelleet fanejaan pitkään yhteistyöllään. Tänään kaksikolta ei tullut pelkästään yhtä yhteistä kappaletta, mutta jopa kolme. Suomalaisräppäri ja maailmaa valloittava Elliot kertoivat Radio Novan Aamun haastattelussa, että 

- Plääninä oli tehdä monta biisiä, mistä oltaisi sitten valittu paras. Sitten kaikki biisit olivat sitten sen verran hyviä, että päädyttiin sitten, että mitä jos tehtäisikin tämmöinen kolmen tai neljän biisin homma, Mikael kertoi Aki Linnanahteelle ja Minna Kuukalle.

Tuoreella EP:llä on kuitenkin vain kolme kappaletta, joten puhe neljästä kappaleesta särähti Linnanahteen korvaan. Olisiko Gabrielilta ja Elliotilta tuloillaan vielä neljäs yhteiskappale tulevaisuudessa?

- Ei puhuta siitä nytten! Elliot nauroi.

Muun muassa viime vuoden lopussa Yhdysvalloissa keikkaillut Elliot kertoi haastattelun ohella, että halusi lähteä mukaan prokkikseen myös sen vuoksi, että hän pystyisi antaa suomalaisfaneilleen myös "omaa" ja spesiaalia musiikkia laulettuna suomeksi.

Voit kuunnella koko haastattelun yläpuolelta. Voit kuunnella myös tänään julkaistut kappaleet alapuolelta.

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka Radio Novassa arkisin klo 6-10. Seuraa heitä Radio Novan Aamun Facebook-sivulla, jonka löydät täältä.

Lue myös: Mikael Gabrielin Playboy-kulta heiluttaa pyöreää takamustaan videolla - katso

Lue myös: Pian isäksi tuleva Elastinen jakoi herkän kuvan: "Hienoimmat hommat lähestyvät"

Kilpailut

Uusimmat