Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Egotrippi mukana uudessa musiikkiohjelmassa - coveroi legendaarista rock-yhtyettä

10.02.2017 18:15 - Reija Saarinen

Anssi Kela ja isot biisit alkaa 27. helmikuuta.

Pitkän ja maineikkaan uran tehnyt Egotrippi on mukana 27. helmikuuta TV5:llä starttaavassa Anssi Kela ja isot biisit -ohjelmassa. Kyseisessä sarjassa tunnetut suomalaismuusikot kisaavat Kelan kanssa siitä, kuka tekee parhaan coverin jostain legendaarisesta suomalaishitistä. Vieras saa valita kappaleensa itse, Kelalle kappale sen sijaan tulee yllätyksenä joka kerta.

Egotripille kappalevalinnassa tärkeintä oli se, että se ollut itsestäänselvyys.

- Haluttiin ensinnäkin irti niistä ilmiselvistä valinnoista eli Eppu Normaalista ja J.Karjalaisesta. Palloteltiin monia vaihtoehtoja ja mukana oli Ne Luumäet, Raptori sekä Neljä Ruusua. Kuitenkin sitten todettiin, että Popeda on se meidän juttu, kitaristi Knipi kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

- Popeda oli tarpeeksi lähellä, mutta kuitenkin sillä tavalla laatikon ulkopuolelta, hän jatkaa.

Ohjelma avaa artistien mielestä hienosti myös kappaleiden taustoja. Ohjelmassa kun tavataan coveroitavien kappaleiden tekijöitä, jotka paljastavat mielenkiintoisia tarinoita kappaleiden takaa.

- Päästiin Popedankin kanssa ihan alkulähteille, kun pääsimme jututtamaan riffien ja kappaleen tekijää, Costello Hautamäkeä, laulaja Mikki toteaa.

- Se tulee olemaan tässä ohjelmassa myös yksi todella hieno juttu, että tekijät itse kertovat myös niistä omista lähtökohdista.

Egotripin lisäksi ohjelmassa ovat mukana JVG, Ellinoora, Lauri Tähkä, Arttu Wiskari, Elias Kaskinen, Sanni ja Erin.

Anssi Kela ja isot biisit
klo 21.00
TV5
27.helmikuuta alkaen

Ohjelman mainoksen näet alta.

Lue myös: Ellinoora coveroi uutuusohjelmassa Ultra Bra -yhtyeen hitin: "Riisuimme kappaleesta paljon"

Kilpailut

Uusimmat