Kuva: Senja Rapila

Suvi Teräsniska on Iskelmä Gaalan Vuoden naisartisti!

17.02.2017 19:24 - Anna Hopi - Luettu 383 kertaa

Teräsniska on ansainnut kannuksensa suomalaisten naisartistien joukossa.

Iskelmä Gaala on parhaillaan käynnissä Tampere-talossa. Vuoden naisartistin palkinto meni tällä kertaa Suvi Teräsniskalle.

Suvi Teräsniska on pohjoisen lahja Suomen iskelmätaivaalle. Hänen kauneimmat hittinsä ovat soineet eri radiokanavilla vuodesta 2007 lähtien. Tähden parhaimpiin kappaleisiin lukeutuvat jo lähes ikivihreään asemaan nousseet Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois ja Elämäni miehiä.

Lahjakkaan Suvin tarina tähteyteen on koko kansan tiedossa. Hän pääsi vuonna 2006 Yö-yhtyeen taustalaulajaksi ja keräsi sen kautta kokemusta musiikilliselle tielle. Hänen oma uransa käynnistyi vuonna 2007, jolloin tulivat julki singlet Sanoja vaan, Valkoinen valhe ja Hei mummo. Suuri läpimurto tapahtui kuitenkin ensilevyn Särkyneiden sydänten tie julkaisun jälkeen Hento kuiskaus -kappaleen singlejulkaisun myötä.

Suvi on naulannut paikkansa kotimaisen musiikin kiintotähtenä. Häneltä on ilmestynyt tähän mennessä yhdeksän albumia, joiden joukkoon lukeutuvat Pahalta piilossa, Pohjantuuli, ja viimeisin vuonna 2016 ilmestynyt Sinä olet kaunis.

Lue myös: Suvi Teräsniskan levyllä kuullaan tulevan vauvan sydänääniä - kuuntele

Uusimmat