Kuva: AOP

Me Naiset: Indican keulakuva Jonsu Salomaa siirtyi finanssialalle: "Haluan rikkoa rajojani"

01.06.2017 09:23 - Anna Hopi - Luettu 1 224 kertaa

Laulaja Jonsu Salomaa, 33, halusi luoda identiteettinsä uusiksi.

Indican viimeisin levy ilmestyi vuonna 2014. Sen jälkeen koko bändi päätti yksissä tuumin siirtää huomion musiikista muihin projekteihin. Indican keulakuva Jonsu Salomaa hakeutui finanssialalle, ja hän opiskeli Aalto-yliopistossa laskentatoimea ja rahoitusta. 33-vuotias nainen sanoo Me Naisten haastattelussa, että tauko laulamisesta ja julkisuudesta teki hyvää. 

Ei kuitenkaan ollut helppoa jäsentää pään sisällä erilaista identiteettiä.

- Joskus sitä jää oman identiteettinsä vangiksi ja unohtaa sen, että voisi olla ihan mitä tahansa. Haluan tehdä elämässäni paljon erilaisia asioita ja rikkoa rajojani, jotta en jämähdä paikalleni ja ala kuvitella, että tällainen Jonsu on. En halua jäädä istuskelemaan tyytyväisenä sen ajatuksen päälle loppuelämäkseni, nainen avaa lehdelle.

Alanvaihto auttoi Salomaata näkemään itsensä toisessa valossa.

(kuva: AOP)

Paluu musiikkiin

Työskenneltyään kolme vuotta finanssialalla parissakin työpaikassa, musiikki alkoi taas kutsua. Hän sanoo kyynelten virranneen eräällä kotimatkalla. Oma sisäinen kaipuu piti tunnustaa - Jonsu alkoi taas tehdä kappaleita.

Hän teki parikymmentäkin uutta kappaletta, mutta vasta, kun kynästä syntyi Valloita maailma -kappale, se tuntui julkaisemisen arvoiselta. Single ilmestyy 7. kesäkuuta.

Jonsu ei ole kuitenkaan hylkäämässä finanssialaa. Päinvastoin, hän jatkaa tässäkin työssä yhtä innoissaan.

Lähde: Me Naiset. 

 Lue myös: Näin Indica käyttäisi 7 miljoonaa!

Arvostele artikkeli

Uusimmat