Kaikki artikkelit

Indicasta tutun Jonsun toinen soolokappale syntyi oivalluksesta, että onnellisuus on tässä hetkessä.
Vuosia Indica-yhtyettä luotsannut Jonsu julkaisi ensimmäisen soolosinglensä.
Laulaja Jonsu Salomaa, 33, halusi luoda identiteettinsä uusiksi.
Indica-yhtyeen äskettäin julkaistuissa levyissä kuullaan bändiltä enimmäkseen poppia.
Indica-yhtyeessä on tapahtunut tilapäinen miehistönvaihdos. Kitaristi Jenny Mandelin odottaa esikoistaan ja on jäänyt äitiyslomalle.
Indica-yhtye on levytystaukonsa aikana ehtinyt tekemään muutakin kuin musiikkia.
Kuorosota alkaa jälleen lokakuussa. Ohjelman mainoksessa johtajatähdet antavat oman tulkintansa Backstreet Boys -yhtyeen vanhasta hitistä.
Indica-yhtye ilmoittaa kotisivuillaan peruvansa kaksi tulevaa keikkaansa.
Indica-yhtyeen ensimmäinen englanninkielinen albumi, A Way Away on noussut Saksan albumilistan sijalle 20.
Keski-Eurooppaa valloittamaan lähtenyt Indica kertoi Voicelle Saksassa, että paikallisten toimittajien kanssa joutuu törmäämään melkoisiin ennakkoluuloihin.
Indica-yhtyeen kesällä julkaistava albumi on kokonaan englanninkielinen. Yhtyeen keulahahmo Jonsu kertoi Voicelle, miten raastavaa oli kääntää vanhoja biisitekstejä englanniksi.
Indica on solminut levytyssopimuksen saksalaisen Nuclear Blast -levy-yhtiön kanssa.
Mikäli Indica voittaisi kimppalotossa 6,9 miljoonaa euroa, rockbändi käyttäisi rahat ihailijoidensa kestitsemiseen ja yhtyeen kehittämiseen. Vokalisti Jonsun mukaan yhtye on pariin otteeseen keikkareissuillaan pelannut porukkalottoa yhdessä.
Rockahtavaa poppia soittava Indica-yhtye julkaisee ensimmäisen kokoelmalevynsä. Lokakuun 21. päivä ilmestyvä Pahinta tänään -albumi sisältää lukuisten radiohittien lisäksi kolme ennen julkaisematonta biisiä. Kappaleet ovat Ruusupensaat, Murheiden maa ja Valokeilojen vampyyri.
Indica kuvasi tällä viikolla uutta videotaan ympäri pääkaupunkiseutua. Videon aloituskohtaus kuvauttiin mökillä Kauniaisissa. Kohtaukseen liittyy Hybrid Childrenin Jassen ja Indica-kosketinsoittaja Sirkun lemmenkohtaus.
The Voice Live -konsertissa ensimmäisenä esiintynyt Indica huudatti yleisöä.Yhtyeeltä kuultiin niin uutta kuin vanhaa tuotantoa.