Kuva: Mikko Räsänen

Chorale julkaisi uuden kappaleen - kuuntele Retroperjantai

01.06.2017 17:16 - Mikko Räsänen

Pitkän uran tehnyt dance-yhtye omisti uuden kappaleen suosikkiohjelmalleen.

Chorale julkaisee huomenna uuden singlensä Retroperjantai. Uutuuskappaleen musiikkivideo on jo nyt ensinäytössä Voice.fi:n ja Radio Novan verkkosivuilla, sillä nimensä mukaisesti kappale on saanut inspiraationsa Radio Novan Retroperjantai-ohjelmasta, joka on Suomen suosituin ysäriohjelma. 

Ohjelman vetäjä Oku Luukkainen kertoo tutustuneensa Choraleen viime vuonna, jolloin hän oli dj-keikalla samassa paikassa, missä Choralekin esiintyi. Oku kuitenkin sanoo, ettei hän tiennyt mitään siitä, että Chorale valmisteli kappaletta Okusta ja Retroperjantaista.

- Se tuli ihan täytenä yllätyksenä. Joitakin viikkoja sitten Choralen Markus vain sanoi, että hänellä on uusi kappale, ja haluaa, että minä kuulen sen, Oku muistelee.

Juontaja sanoo, että ottaa uuden kappaleen suurena kunnianosoituksena.

- Onhan tämä nyt aikamoista. Choralella on takana lähes 20-vuotinen ura ja bändin Univiidakkoa tulee soitettua Retroperjantaissa säännöllisesti. Sitten kun saa pyytämättä ja yllättäen tällaisen tunnustuksen artistin taholta, niin koskettaahan se, Oku kertoo.

Tieto uudesta kappaleesta sai Okun viime hetkellä muuttamaan toissa viikonloppuna järjestetyn Retroristeilyn ohjelmaa. Oku kutsui Choralen Viking Mariellalle mukaan Waldo's Peoplen ja La Bouchen seuraksi. Risteilyn päätöspäivänä Chorale nousi yllättäen lavalle kesken Okun dj-keikan esittämään uutuuskappaleensa. Esityksestä kuvattiin myös musiikkivideo, joka on nähtävissä alla. 

Lue lisää ysäriuutisia osoitteesta www.retroperjantai.fi

Kilpailut

Uusimmat