Kuva: Mikko Räsänen

Toista kertaa Vain elämää -sarjaa tähdittävä Juha Tapio: "Pelkäsin, että jos se meneekin rutiinilla"

19.06.2017 13:47 - Anna Hopi

Laulaja suostui mukaan All Stars -kokoonpanon kauteen, mutta alkoi samantien katua sitä.

Syy oli se, että Juha Tapio alkoi miettiä, voisiko toisesta kaudesta Vain elämää -sarjassa saada yhtä tiiviin kokemuksen kuin ensimmäisellä kerralla.

- Uhkakuva siinä oli se, että mitä jos se menee rutiinilla, eikä siihen tule sitä taikaa, kun tiedät jo, mitä siellä tehdään. Vähän jopa kaduin, että suostuin, mies sanoo.

Pelko oli turha. Kaija Koon, Jari Sillanpään, Cheekin, Sannin, Toni Wirtasen ja Jenni Vartiaisen kanssa tuli vietettyä mahtava viikko täynnä musiikkia.

- Se ei ollut yhtään erilainen kokemus. Ihan yhtä absurdia, ja voimakas kokemus kuin ekalla kerrallakin, hän hymyilee.

Kaija Koo on yksi tulevan kauden Vain elämää -artisteista, joka nähdään sarjassa Juha Tapion ohella. (kuva: Mikko Räsänen )

"Intensiivisempi kokemus kuin viimeksi"

Laulaja sanoo nauttineensa kuvauksista, vaikka viikon aikana tulikin nukuttua vähän.

- Uudella jengillä ryhmä hitsautui heti yhteen. Se ei tapahtunut samalla tavalla kuin ekalla kerralla, mutta yhtä hienosti. Nyt ei oltu niin haavi auki, että mitä kulloinkin tapahtuu. Oli kotoinen olo ajaa siihen Satulinnan pihaan. Se oli intensiivisempi kokemus kuin viimeksi, koska pystyi heittäytymään tilanteeseen paikan päällä, hän miettii.

Tapio sanoi tunteneensa artistit festareilta ja vaihtaneensa monen kanssa muutaman sanan ohimennen.

- Tulin paikalla outsiderina. Sain tutustua puhtaalta pöydältä ihmisiin. Se on jännä prosessi. Ihminen muuttuu jopa vähän toisennäköiseksi, kun alat tunnistaa hänen ilmeitään ja eleitään, että aa, tuolta hän näyttää kun hän hymyilee ujosti, Tapio kertaa.

Lue lisää uudesta Vain elämää -kaudesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat