Kuva: Youtube

Kaikkien aikojen striimatuin kappale on nyt vaihtunut - rikkoi Justin Bieberin ennätyksen

19.07.2017 13:00 - Iiro Myllymäki

Luis Fonsin, Daddy Yankeen ja Justin Bieberin hittikappale Despacito on kerännyt 4,6 miljardia striimausta.

Tämän kesän superhitti Despacito on nyt kaikkien aikojen striimatuin kappale. Reggaeton-artistien Luis Fonsin ja Daddy Yankeen kappale sai lisää huomiota, kun kappaleesta julkaistiin remix-versio, jossa Justin Bieber on mukana laulamassa. Despacito on kuuden kuukauden aikana kerännyt hurjat 4,6 miljardia soittokertaa suurimmissa musiikin suoratoistopalveluissa.

Aiempi striimausennätys oli Justin Bieberin hallussa. Hänen Sorry-hittinsä on yhdessä kappaleesta tehtyjen remix-versioiden kanssa kerännyt yhteensä 4,38 miljardia soittokertaa.

Universal Music Group -levy-yhtiön toimitusjohtaja Sir Lucian Grainge on ylistänyt musiikin suoratoistokulttuuria uudesta ennätyksestä kertovassa tiedotteessa. Hän on kommentoinut, että striimaus on mahdollistanut sen, että vieraskielinen ja eri kulttuurista tuleva kappale voi saavuttaa jättisuosion ympäri maailmaa. Despacito on hyvä esimerkki tästä.

Despacito keikkuu tällä hetkellä Suomenkin Spotifyn top-listan ykkössijalla. Voit antaa kappaleelle lisää striimauskertoja kuuntelemalla biisin Spotifysta:

Lue myös: Ed Sheeran rikkoi Spotify-ennätyksiä uudella albumillaan - hurja määrä striimauksia!

Lähteet: The Guardian, Variety

Kilpailut

Uusimmat