Kuva: Magnum Live

Suomalaisen F1-selostajan yllättävä aluevaltaus - laulaa nyt iskelmää

20.07.2017 13:58 - Anna Hopi

F1-selostajana tunnetuksi tullut Tomi Tuominen on tuntenut koko elämänsä paloa musiikkia kohtaan.

Entinen F1-selostaja ja TV:n urheiluohjelmista tuttu Tomi Tuominen, 45, elää asenteella, jossa unelmista täytyy tehdä totta. Mies kertoo alkaneensa haaveilla keski-ikää lähestyessä oman levyn tekemisestä. Hän työsti ensimmäistä Elämä-sinkkua säveltäjä Ape Anttilan ja sanoittaja Sana Mustosen kanssa.

- Jatkoakin on luvassa ja olen itsekin osallistunut tulevien kappaleiden kirjoittamiseen. Uraa en ole sen enempää miettinyt. Kyllä eletyt päivät yleensä näyttävät suuntaa, hän sanoo.

Tuominen pyrkii olemaan aktiivinen monella saralla elämässään.

- Kesä menee formula ykkösten TV-lähetysten studioisäntänä, sekä rallikartturin töitä tehdessä. Lisäksi tarkoitus on osallistua pariin triathlonkisaan. Se laji vei mennessään muutama vuosi sitten. Liittyy varmaan tähän lähestyvään keski-ikään. Moottoripyörää ei vielä ole, hymyilee mies.

Tomi Tuominen selosti F1-kisoja vuosina 2001-2003, ja toimii nykyisin F1-studioisäntänä. Lisäksi Tuominen selostaa jääkiekkoa ja toimi Pariisin ja Kölnin kisoissa niin sanotun Tami-Cornerin isäntänä. Harva tietää, mutta mies on keikkaillut oman cover-rock-bändinsä Fidel Bistron kanssa yli kymmenen vuotta, kunnes yhtye jäi tauolle vuonna 2016.

Kuuntele alta Tuomisen ensimmäinen soolosingle.

Lue myös: Matti ja Teppo räppäävät uudella levyllään: "Hämmästelkää sitä!"

Kilpailut

Uusimmat