Cascada: 'En välitä siitä, mitä alkuperäiset artistit ajattelevat cover-biiseistäni!'

05.08.2017 13:30 - Senja Rapila

Useista cover-hiteistään tunnettu Cascada esiintyi eilen Go 90's -festivaaleilla Turun linnanpuistossa.

Cascadan laulaja Natalie Horler, 35, kertoo Radio Novan haastattelussa, että vaikka eurodance-ryhmä onkin todella kuuluisa ja faneja löytyy ympäri maailman, ei hän ajattele suosiotaan erityisemmin.

- Matkustelemme paljon ja esiinnymme joka viikko, teemme omaa juttuamme. En ajattele sitä, että olisin mitenkään kuuluisa. Joudun kyllä ajoittain ottamaan vapaan viikonlopun keikkailun ohelta, kun keikkoja on niin paljon, Horler nauraa haastattelussa.

Hän kertoo, että keikkailu ei oikeastaan ole muuttunut vuosien saatossa, vaikka Cascada perustettiinkin jo vuonna 2004 eli reilu 13 vuotta sitten.

- Teemme vieläkin todella isoja ja upeita keikkoja, ja saamme tällaisia reaktioita, että kaikki tuntevat kaikki kappaleemme. Muutama päivä sitten esiinnyimme New Yorkissa ja se keikkapaikka oli täyteen ahdettu. Ei tämä keikkailu oikeastaan ole mitenkään muuttunut.

- Paitsi että silloin kun aloitimme, ihmiset eivät tunteneet meitä. Nyt vuosien jälkeen se on erilaista, kun kaikki tuntevat.

Ei halua mielipiteitä uudelleenversioinneista

Cascada tekee myös paljon coverointeja, mutta Horler myöntää, ettei ole koskaan kysynyt alkuperäisiltä artisteilta heidän mielipiteitään uudelleenversioinneista.

- Minulla ei ole mitään hajua siitä, mitä alkuperäiset artistit ajattelevat kappaleistani. En ole koskaan kysynyt keneltäkään niistä. Vaikka he eivät pitäisikään niistä, eikö se kuitenkin ole kivaa, että heidän kappaleistaan tehdään kuuluisia? hän nauraa.

Lue myös: Raptori yllätti polttariporukan festareilla - katso kuvat ikimuistoisesta kohtaamisesta

Kilpailut

Uusimmat