Kuva: Fotolia

Parhaimmat biisit rakasteluun - suomalaiset paljastavat kappaleet, jotka kuumentavat tunnelman

10.10.2017 18:15 - Anna Hopi

INXS-yhtyeen Need You Tonight on täydellinen biisi kuumaan esileikkiin.

Musiikki saa ihmisen rentoutumaan, innostumaan ja liikuttumaan - miksei siis myös kiihottumaan. Rakasteluinto voi herätä tietynlaista musiikkia kuuntelemalla. Biisien tunnelma usein ratkaisee, innostaako kappale makuuhuoneleikkeihin. Voice.fi-sivuston toimitus listasi kappaleet, jotka laittavat hengityksen kiihtymään ja fantasiat pyörimään mieleen.

Marvin Gaye - Sexual Healing

Marvin Gaye - soulin ja seksikkään r'n'b:n sanansaattaja. Sexual Healing takaa seksuaaliseksi virittyneen tunnelman hetkessä, eikä varmasti jätä ketään kylmäksi. Yksi viinilasillinen, helliä kosketuksia, seksuaalista parannusta Gayen tahtiin ja sitten onkin aika käydä hommiin.

Chris Brown - Take You Down

R&B-musiikin pahan pojan, Chris Brownin, Take You Down kertoo rakastelusta. Kappaleen viettelevä sävy ja rytmi vievät hetkessä seksikkääseen tunnelmaan ja nostavat kiihotuksen esiin. Kappale soveltuu kuumaan esileikkiin, mutta myös itse aktin ajaksi kuunneltavaksi biisiksi.

R. Kelly - Bump N' Grind

Sanotaan se nyt näin: mikä tässä laulussa ei herätä seksihaluja? Viettelevä r&b -rytmi ja R. Kellyn pehmeän maskuliininen lauluääni herättävät tuhmemmatkin himot. Kappaleen rytmi soveltuu oivallisesti makuuhuoneleikkeihin. Vuonna 1994 julkaistu kappale on ysärivuosista alkaen vienyt kuuntelijoitaan kututunnelmiin. Kelly on yksi niistä artisteista, joka on kuuluisa eroottisen latauksen omaavista kappaleistaan - ja tämä biisi ei petä odotuksia.

Madonna - Justify My Love

Madonnan legendaarisen kappaleen biitti tihkuu seksiä, sanoista puhumattakaan. Sensuellisti lausutut lyriikat virittävät todella seksuaalisesti latautuneen tunnelman, jota myös kappaleen tyylikäs video korostaa. Videon katsominen yhdessä kumppanin kanssa käykin jo itsessään hyvästä esileikistä.

Beyoncé - Dance For You

Laulajadiiva Beyoncén tuotannossa on seksikkäitä kappaleita. Yksi rakasteluun sopiva kappale on Dance For You, jonka melodia ja viettelevä poljento herättävät rakasteluinnon. Biisin sanat viittaavat helliin hetkiin oman kullan kanssa, ja toisen miellyttämiseen fyysisellä tasolla.

Divinyls - I Touch Myself

Omiin yksityisiin leikkeihin soveltuva biisi kertoo masturboinnista. Biisi herätää fiilikseen sooloseksiin ja vapauttaa nauttimaan omista salaisista hetkistä.

INXS - Need You Tonight

Laulaja Michael Hutchencen kuuma karhea kuin korvaan kuiskutteleva ääni, seksikäs poljento ja piinaavan seksikkäät sanoitukset tekevät Need You Tonightista täydellisen esileikkikappaleen. Tämän biisin tahdissa voi vaikka pitää yksitysien striptease-esityksen omalle kullalle.

Nick Jonas ft. Nicki Minaj - Bom Bidi Bom

Vaikka Nick Jonas ei olekaan monen suosikkiartisti, ei edes allekirjoittaneen, saa Bam Bidi Bom viritettyä tunnelman hetkessä rytmikkäästi seksikkääksi. Ja jos haluaa, voi vaikka jatkaa aktia rytmikkäästi biisin tahtiin. 

Barry White - Can´t Get Enough Of Your Love Baby

Barry White on tunnettu kappaleistaan, joiden tahdissa on laitettu alulle lapsia. Letkeä, sensuelli rytmi ja Whiten originaali tummankarhea ääni saavat niihin tunnelmiin alta aika yksikön. Tämä klassikkokappale soveltuu niin leikkisään esileikkiin kuin syventyneeseen rakasteluun.

Janet Jackson - That's The Way Love Goes

Tämän r'n'b-klassikon pehmeä biitti on mitä mainioin tausta helliin hetkiin. Janet Jackson on seksikkään musiikin sanansaattaja, jolta voisi valita tukuittain biisejä tälle listalle. Tämän 1990-luvun alussa julkaistun biisin sanat ovat täynnä intohimon sävyttämää romantiikkaa.

Daft Punk - Digital Love

Kaiken kutumusiikin ei tarvitse olla hidastempoista tunnelmointia. Tämä Daft Punkin elektrokappale sopii energisempään toimintaan makuuhuoneen puolella. Biisissä on kaiken robottimaisuuden alla vahva romanttinen pohjavire, ja se saa varmasti hymyn huulille ja fiilikset kattoon.

Marvin Gaye - Let's Get It On

Let's Get It On on klassinen rakastelukappale, joka sopii niin esileikkiin kuin itse rauhalliseen, rakastavaan rakastelusessioon. Rento, eroottinen soul-biisi tunkee basson kanssa syvälle aivojen syövereihin, saaden huonoimmankin romantikon hellälle suukottelu- ja rakastelutuulelle.

Kim Cesarion - Brains Out

Kim Cesarionin popahtavassa biisissä on vivahde, joka saa varmasti miltei jokaisen naisen pöksyt valahtamaan nilkkoihin esileikin aikana. Kun kappaleen kuuntelee sanoituksien kera, selviää, että siinä lauletaan muustakin kuin pelkästä seksistä. Joten pelkkä ajatus siitä, että toinen rakastaa sinua mielesi ja ajatuksiesi takia, saa naisen kuin naisen kuumaksi.

The Weeknd - Earned It

Fifty Shades -elokuvasarjan ensimmäisestä osasta tutuksi tullut kappale on otollinen esileikkiin. Kappale virittää tunnelman hetkessä eroottiseksi, tähän kun vielä lisää pikkutuhmat, pitsiset alusvaatteet, niin eiköhän kummatki ole valmiita pian itse aktiin.

Lue myös: Biisivinkki: Tämä on maailman seksikkäin kappale

Lue myös: Miten pitkään seksi keskimäärin kestää? Tutkimus selvitti

Lue myös: Mikä on sinulle paras paikka seksin harrastamiseen? Horoskooppimerkki paljastaa

Kilpailut

Uusimmat