Biisivinkki: Tämä on maailman seksikkäin kappale

30.09.2011 17:10 - Mikko Räsänen

Maailma on täynnä seksikkäitä artisteja ja seksiä tihkuvia musiikkivideoita. Voicen toimittajat eivät tyytyneet näihin, vaan haastoivat toisensa etsimään seksikkäimpiä kappaleita.

Mikon valinta:
Garbage: You Look So Fine

- Kymmenkunta vuotta sitten pari naispuolista ystävääni tiedusteli mielipidettäni siitä, täytyykö naisen olla kaunis ollakseen seksikäs. Mietin asiaa hetkeen, kunnes mieleeni tuli Shirley Manson. Garbage-yhtyeen laulajana tuolloin vaikuttanut Shirley ei ollut kaunis vaan pikemminkin persoonallisen näköinen. Siitä huolimatta hän oli yksi seksikkäimmistä naisartisteista, mitä tiesin. Kun nyt kyseltiin seksikkäitä kappaleita, karkasivat ajatukseni takaisin jo hajonneen Garbagen tuotantoon. Shirleyn äänessä on jotain sellaista viettelevyyttä, että hän saa pelkällä tulkinnallaan monet kappaleet kuulostamaan seksikkäiltä. Esimerkiksi kelpaa vaikka yllä oleva You Look So Fine.

Samulin valinta:
Divinyls: I Touch Myself

- Divinyls oli australialaisduo, jonka suurin hitti oli juurikin tämä vuonna 1991 julkaistu I Touch Myself. Kappaleen sanoituksissa kerrotaan biisin nimen mukaisesti "itsensä koskettelusta". Sinänsä suorasukaiselta kuulostava viesti kuitenkin on saatu vaikuttamaan hyvinkin sensuellilta laulaja Christina Amphlettin toimesta. Usein turhan suora sanoma on kaikkea muuta kuin seksikästä, mutta tässä se toimii - ja hyvin!

Karoliinan valinta:
D'Angelo: How Does It Feel

- Kyseisestä kappaleesta on sanottava, että vähintäänkin rohkea musiikkivideo on yhtä suuressa osassa seksikkyys-teemaa kuin itse biisi. Vaikka artisti onkin tehnyt uraa myös tuottajana, on tunnustettava, että artistin muu biisituotanto on jäänyt kuitenkin vieraaksi. Siitä huolimatta, seksikkäintä kappaletta valitessa, ensimmäisenä mieleen tuli kyseinen How Does It Feel -biisi, joka musiikkikanavan vuonna 1999 esittämänä teki niin sanotusti lähtemättömän vaikutuksen.

Eevan valinta:
Dusty Springfield: The Look of Love

- Aivan superhyperhämyinen tunnelma. Springfieldin lauluääni on varsinkin tässä kappaleessa huippuseksikäs. Kappaleesta löytyy kaikki, mitä tarvitaan: on rentoutta, hämyisyyttä ja juuri oikeanlaista tunnelmaa. Kappale on samaan aikaan itsevarma ja hyvin herkkä.

Kilpailut

Uusimmat