Kuva: Senja Rapila

Isyys herätti Elastisen: "Olen parempi ihminen nyt kuin vuosi sitten"

03.11.2017 18:15 - Anna Hopi

Räppäri avautuu Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa ajatuksista, joita isyys nosti hänessä pintaan.

Oman pojan saaminen muutti monella tapaa räppäri Elastisen, 36, elämän. Artisti on siirtynyt viimeisen vuoden aikana tiiviisti perhe-elämän pariin. Naimisiin hän meni Riina-vaimonsa kanssa tämän vuoden syyskuussa, lapsi taas syntyi jo helmikuussa.

Elastinen kertoo isyyden herättäneen hänet itsetutkiskelun pariin.

- Sitä ei voinut ymmärtää, mitä se tarkoittaa ennen kuin se tapahtui. Isosti sanottuna tässä alkoi elämän kakkosvaihe. Jokainen vanhempi voi varmasti allekirjoittaa sen, että on olemassa henkisesti aika ennen lapsen syntymää ja sen jälkeen, Elastinen kommentoi Iskelmän juontajalle Satu Kotoselle Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa.

- Uskon, että olen tosi parempi ihminen kuin vuosi sitten. Isyys tekee paljon mun ja oman peilin suhteelle. Kaikki se hyvä, mitä siitä seuraa. Se ruokkii itsetutkiskelua, mikä on varmasti duunin kannalta hyvä juttu.

Räppäri myöntää, ettei isyydestä voi tietää mitään muiden kertomusten perusteella.

- Näköala-kappaleessa puhutaan juuri siitä, että toisen kokemuksia voi arvostella, kunnes koet itse sen läpi. Se on positiivistakin, ettet tiedä mitään ennen kuin olet siinä tilanteessa, hän summaa.

(kuva: Mikko Räsänen)

"En ole työssäni kovin laskelmoiva"

Kaksi uutta singleä, Peili ja Näköala -kappaleet julkaissut artisti sanoo menevänsä uransa suhteen tunne edellä.

- Minulla on kahden vuoden suunnitelma, eikä siihen liity mitään jättiläismäistä. Ne saavat tulla siinä hetkessä, jos tulevat. Ensi vuonna on Rähinä Recordsin 20-vuotisjuhlavuosi, sen suhteen tulee jotain isoa. Nyt haluan oman uran suhteen tekemisen meininkiä, Elastinen toteaa.

- On kivaa pitää avoin pöytä. En ole kovin laskelmoiva, tai ole tähdännyt monen vuoden päähän. Se voi olla jollekin yllätyksenäkin, että olen taaplannut parikymmentä vuotta fiilispohjalta.

Kuuntele alta uudet singlet.

Elastinen kertoo urastaan ja elämästään Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa Iskelmän taajuudella tänä sunnuntaina klo 14-15.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Elastinen: "Joskus en halunnut antaa haastatteluita, koska aina kysyttiin perheestä"

Kilpailut

Uusimmat